– Som en ledende entreprenør i bransjen føler vi et ansvar for å utvikle bransjen videre. Vi er alle tjent med en sterk og konkurransedyktig bransje og det er derfor svært gledelig at mange av våre bransjekolleger, statsråden, og gjester som Aksel Lund Svindal, Maalfrid Brath og Morten Dalsmo ønsker å være med på Entreprenørenes Marked 2018. Spesielt hyggelig er det og naturligvis at Kronprins Haakon Magnus har meldt sin ankomst, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Arrangementet vil være delt inn i to deler hvorav det blir en faglig del inne og et ute-program hvor det vil bli vist demoer, være mulighet for faglig prat og intervjuer. Med Entreprenørenes Marked har AF Gruppen skapt en arena hvor bygg- og anleggsnæringen kan komme sammen for å diskutere hvordan teknologi kan skape bedre rammebetingelser for hele bransjen. Kruse Smith og Betonmast Hæhre bidrar også med spennende innhold og sine syn på fremtidens bygg- og anleggsnæring.

Dette er Entreprenørenes Marked

AF Gruppen inviterer gjester til «Entreprenørenes marked» på Lillo Gård 30. mai. Målet med Entreprenørens marked er å skape en arena der bransjen kan samles for å dele kunnskap,
inspirere hverandre, og sette en felles agenda for en mer fremtidsrettet og bærekraftig næring.

Entreprenørenes Marked arrangeres for andre året på rad. Gjester, samarbeidspartnere, bransjekolleger og kunder kan sammen diskutere hvordan bransjen kan gå en bærekraftig og digital tid i møte. Blant annet vil samferdselsministeren, SINTEF og Manpower dele sine synspunkter, og alpinist og investor Aksel Lund Svindal vil dele sine erfaringer som investor i oppstartsselskaper. Kronprinsen besøker også arrangementet.