Equinor har utøvd opsjon på rammeavtale for levering av HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) utstyr til Johan Sverdrup feltsenter, fase 2.

-Vi har hatt et svært godt samarbeid med Statoil/Equinor gjennom fase 1 av Johan Sverdrup utbyggingen. Vi er stolte av at vi sammen med dyktige kollegaer og samarbeidspartnere har gjennomført og tidsriktig overlevert den største HVAC kontrakten som noensinne er tildelt på norsk sokkel til avtalt pris og kvalitet. Vi setter pris på tilliten Equinor viser oss gjennom å velge AF AeronMollier som leverandør av HVAC utstyr også til utbyggingens fase 2.

-Vi har over flere år bygget kompetanse på HVAC-løsninger i Stavanger og Flekkefjord som har internasjonal konkurransekraft. Denne type leveranser krever at vi er løsningsorienterte, tilbyr høy kompetanse og kan tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser», sier Heidi Nag Flikka, direktør for AF AeronMollier