Kontraktsbeløpet er på 126 MSEK ekskl. mva. og oppdraget utføres som en totalentreprise. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

De 67 boligene i borettslaget Bolinder bygges i bydelen Munktellstaden, som tidligere var Eskilstunas største industriområde. I dag er Munktellstaden en moderne bydel med nye boliger, idrettsanlegg og kulturopplevelser.

 Borettslaget Bolinder omfatter 7 500 BTA på fire etasjer med et femte inntrukket loftsplan. Kvartalet, som er den andre etappen av fire, får mursteinfasader med forbindelse til de historiske industribygningene.

– HMB er godt kjent med området etter et nylig avsluttet boligprosjekt, og sammen med OBOS ser vi frem til å bygge flere boliger for et voksende Eskilstuna, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør for AF Gruppen Sverige.