Lørdag 14.mai var det ikke langt mellom AF-kollegaer i sentrumsgatene. Både prosjekter og forretningsenheter fra ulike deler av AF stilte til start. Flere lag har sterke resultater fra tidligere år og hadde satset på å prikke inn formen. Andre la ikke skjul på at banketten er en viktig motivasjon.

Festen begynte allerede tidlig på dagen da 240 AF-løpere samlet seg i Frognerparken i strålende sol for foto, startnummerutdeling, utveksling av taktikk og roing av nerver. Det er tross alt ikke veldig alvorlig, det viktigste er å stille opp og ikke forårsake H1-skader.

AF Bygg Oslo Herrer dro seieren i havn som raskeste AF-lag på 1.07.58. Kun et halvminutt bak kom AF Offshore Decom. Deretter kom sterke AF-resultater på løpende bånd. AF-lagene løper i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.

På kveldens store bankett med DJ, liveband og god servering, var alle vinnere. Her ble løpere hedret og lag premiert. Etter en lang pandemi var banketten er en etterlengtet, sosial møteplass på tvers av AF-selskapene.