Prosjektet Rolvsrud Arena består av 300 leiligheter fordelt på fem leilighetsbygg og ca. 1100 m2 næringsarealer på gateplan, med underliggende parkeringskjeller. Utbyggingen består av to byggetrinn. Prosjektet er av god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i sentrum av Lørenskog. Boligene skal bygges etter høye miljøkrav og miljøsertifiseres BREEAM Very Good.

Rolvsrud Idrettspark Holding AS er eiet av AF Eiendom/AF Gruppen Norge (33%), Wenaas Eftf. (33%), Øye Utbygging (11%), Breidablikk Eiendom (11%) og Ragde Eiendom (11%).

- Vi ser frem til et godt samarbeidet med Rolvsrud Idrettspark Holding AS, og til å bygge et flott bomiljø på Lørenskog. Prosjektet har høye miljøkrav, og sammen har vi jobbet godt med miljøsmarte løsninger for å skape gode leiligheter, innbydende gårdsrom og et hyggelig torg, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Etter planen skal byggingen starte i august 2022 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2025.