Hopp til hovedinnhold
AF er en ledende totalleverandør av energieffektive HVAC-systemer (varme, ventilasjon og airconditioning) til skip over hele verden. Siden 1979 har vi levert HVAC systemer til over 1000 skip fra passasjer-, cruise-, handels- og offshoreskip til fiskefartøy, forskningsskip, isbrytere og en rekke spesialskip.

Fra våre kontorer i Norge og Kina designer og leverer AF avanserte energieffektive HVAC-R systemer med fokus på sikkerhet og miljøvennlige løsninger. AF er markedsleder i Norge innenfor HVAC-systemer til skip og vi leverer idag komplette HVAC anlegg til de fleste typer skip.  

Gjennom mange år har AF utviklet og levert spesialtilpassede HVAC- produkter og systemer til moderne skip internasjonalt gjennom merkevaren Aeron. Aeron består i dag av et bredt spekter av maritime kvalitetsprodukter og systemer som designes og produsereres i vesten og i lavkostland.

Våre leveranser skal kjennetegnes av kvalitet, service og fleksibilitet. Leveransene selges internasjonalt gjennom et godt utvalgt agent- og servicenettverk.

Mer informasjon om Aeron produktene er tilgjengelig her: http://www.aeronmollier.no/index.php/en/aeron-products

Erfaren stab med høy kompetanse 

AF har ingeniører og serviceteknikere med høy kompetanse og internasjonal erfaring. Medarbeidere i Flekkefjord og Shanghai opererer over store deler av verden og er tett på kunder og leveranser. 

Totalt er Aeron-produkter levert som komplette HVAC-systemer til mer enn 1.000 skip over hele verden. Nærmere informasjon om typer skip og referanser er tilgjengelig her: http://www.aeronmollier.no/index.php/en/references-general-pro-gb

Kontakt