Hopp til hovedinnhold
Sponsorater

Sponsorater

  Våre sponsoraktiviteter skal bidra til å øke kjennskapen og styrke omdømmet til AF Gruppen. AF samarbeider kun med organisasjoner og institusjoner som kan assosieres med våre kjerneverdier. Vi samarbeider nært med våre sponsorpartnere. I tillegg til å knytte positive assosiasjoner til AF, er målet at samarbeidet skal skape gode arenaer for relasjonsbygging og bygge intern stolthet.

  Drømmer som kan bli til virkelighet - Kan du se det for deg!

  AF Gruppen er hovedsamarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund, og er med i Peer Gynt Lauget, i tillegg til mindre sponsorater på lokalt nivå. AF Gruppen er også bedriftsmedlem av Ingeniører uten grenser, som gjennomfører en rekke oppdrag verden over for norske bistandsprosjekter.

  Norges Skiskytterforbund

  AF Gruppen har vært hovedsamarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund siden 2007/08-sesongen. Avtalen omfatter samtlige utøvere på lag i Norges Skiskytterforbund - elite, junior og rekrutt kvinner og menn. Gjennom samarbeidet er AF Gruppen med på å utvikle en av de mest populære og profesjonelle idrettsgrenene i Norge. Avtalen omfatter profilering gjennom hele perioden og profilering som hovedsponsor for åpningsrennet på Sjusjøen.

  Skiskytterforbundet har lykkes med å få frem talenter og lag som profilerer AF Gruppen og idretten på en god måte. I likhet med AF Gruppen har skiskytterne satt seg høye mål og ambisjoner og er opptatt av å skape en prestasjonskultur basert på et godt forankret verdigrunnlag. http://www.skiskyting.no/

  Peer Gynt-stemnet

  AF Gruppen er en av hovedsamarbeidspartnerne og er med i Peer Gynt Lauget. For Arrangementet har høy kvalitet og gjennomføres av en organisasjon som har verdier som AF lett kan identifisere seg med. Arrangementet ved Gålåvatnet benyttes i forbindelse med et kundearrangement, samt AF Gruppens lederutviklingsprogram.

  Les mer om Peer Gynt-stemnet her. www.peergynt.no/

  Roer Petter Tufte

  AF Gruppen har vært sponsor til Tufte siden studietiden på bygg- og miljøteknikk på NTNU.  I tillegg til sivilingeniørstudiene i Trondheim er han utdannet tømrer. Etter endt studie sommeren 2019 ble han fast ansatt i AF Bygg Oslo der han også har hatt sommerjobb under studietiden.

   

  • Skiskyting AF Gruppen sponsor
   AF Gruppen har vært hovedsamarbeidspartner for Norges Skisytterforbund siden 2008.
  • Peer Gynt spelet Gålå vatnet AF Gruppen
   Hvert år tar AF med seg unge ledertalenter til samling på Gålå hvor Peer Gynt stemnet både er en del av lederutviklingsprogrammet og en fantastisk kulturopplevelse.