Hopp til hovedinnhold
Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle. Byggetrinnene Koriander, Muskat og Basilikum var de første av totalt 500 leiligheter.

Prosjektstatus

Feb 2014
Jun 2019

Om prosjektet

På Vinmonopolets gamle eiendom på Hasle har AF Gruppen og Höegh Eiendom utviklet et eiendomsprosjekt som har falt i smak blant både unge og voksne boligkjøpere.

  • 500

    nye leiligheter

  • Vinmonopolet hadde i sin tid et krydderlager på området. Byggetrinnene har fått navn etter urter man gjerne finner i en god krydderhage, som Timian, Koriander og Rosmarin.
AF Gruppen

Hasle, Oslo, Norge

Det grønne grepet

En flott park på området, etablering av miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen har er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.

I Krydderhagen blir det leiligheter for alle, og samtlige får gode uteplasser for å virkelig kunne nyte de grønne omgivelsene. På bakkeplan bygger vi lekre leiligheter med hager og direkte utgang til frodige utearealer. Oppover i etasjene blir det lyse, moderne leiligheter med god takhøyde og store vindusflater – alle har naturligvis balkong, noen av dem får to. På toppen blir det takleiligheter med store terrasser; her kan du dyrke frem din egen krydderhage om du ønsker.

Skaper store verdier på HasleLinje

Höegh Eiendom og AF Gruppen står bak utviklingen av området HasleLinje. I tillegg til de 500 leilighetene i Krydderhagen, vil HasleLinje bestå av en rekke næringsbygg med totalt 6 000 arbeidsplasser, barnehage og nærsenter med ulike servicetilbud.

Driftsleder og prosjektøkonom - Bli med ut på jobb

Gå til boligvelger

Det er fremdeles mulig å finne din drømmeleilighet i Krydderhagen. Flotte 3-og 4-roms leiligheter i en grønn hageby på Hasle med alt du trenger i nærheten. Både borettslag og selveier. Du finner leilighetene i boligvelgeren.

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Kunde: Hasle Linje AS
Entrepriseform: Totalentreprise

Se andre pågående boligprosjekter i AF