Hopp til hovedinnhold
Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle. Byggene har ulike kryddernavn; Koriander, Muskat og Basilikum. Hagebyen har 500 leiligheter.

Prosjektstatus

  Feb 2014
  Sep 2019

  Om prosjektet

  På Vinmonopolets gamle eiendom på Hasle har AF Gruppen og Höegh Eiendom utviklet et eiendomsprosjekt som har falt i smak blant både unge og voksne boligkjøpere.

  • 500

   leiligheter

  • Vinmonopolet hadde i sin tid et krydderlager på området. Byggetrinnene fikk derfor navn etter urter fra krydderhager; Timian, Koriander og Rosmarin.
  AF Gruppen

  Hasle, Oslo, Norge

  Det grønne grepet

  En flott park på området, miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen har er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.

  I Krydderhagen er det leiligheter for alle, og samtlige har gode uteplasser for å virkelig kunne nyte de grønne omgivelsene. På bakkeplan er det lekre leiligheter med hager og direkte utgang til frodige utearealer. Oppover i etasjene er det lyse, moderne leiligheter med god takhøyde og store vindusflater – alle har naturligvis balkong, noen av dem to. På toppen er det takleiligheter med store terrasser; her kan beboerne dyrke frem egne krydderhage.

  Ny bydel på HasleLinje

  Höegh Eiendom og AF Gruppen står bak utviklingen av området HasleLinje. I tillegg til de 500 leilighetene i Krydderhagen, består Hasle Linje av en rekke næringsbygg med totalt 6 000 arbeidsplasser, barnehage og nærsenter med ulike servicetilbud.

  Driftsleder og prosjektøkonom - Bli med ut på jobb

  Gå til boligvelger

  Det er fremdeles mulig å finne din drømmeleilighet i Krydderhagen. Flotte 3-og 4-roms leiligheter i en grønn hageby på Hasle med alt du trenger i nærheten. Både borettslag og selveier. Du finner leilighetene i boligvelgeren.

  Prosjektinformasjon

  Prosjekttype: Boligbygg
  Kunde: Hasle Linje AS
  Entrepriseform: Totalentreprise

  Se andre pågående boligprosjekter i AF