Hopp til hovedinnhold

Skiparviken

Sammen med Profier utvikler LAB Eiendom 129 leiligheter mot Nordåsvannet, nær Nestun.

Om prosjektet

Skiparviken ligger i et attraktivt og veletablert villaområde vest for Nesttun med gangavstand til Nesttun sentrum og bybanestopp. Tomten er vestvendt med storslått utsikt over Nordåsvannet, Marmorholmene, og over mot Bønes.

    AF Gruppen

    Området får direkte adkomst til Nordåsvannet via en gangtunnel under veien, og er en av de mest attraktive tomtene som er tilgjengelig langs Nordåsvannet. Bergen kommune har ambisjoner om å etablere gangforbindelse langs strandlinjen mellom Troldhaugen og Skjoldabukten. I forbindelse med utbyggingen vil det som et første ledd i kommunen sine planer, bli foretatt en utfylling og beplantning langs strandsonen nedenfor området og Fritz Riebers vei.

    I Skiparviken bor du nær sjøen i idylliske omgivelser, i et attraktivt boligområde. Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er det busstopp rett ved. På Nesttun som ligger en fin spasertur eller kort kjøretur unna, stopper Bybanen. Der finner du alt du trenger av butikker, hyggelige spisesteder, treningssenter og andre servicetilbud. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

    Prosjektinformasjon

    Forretningsenhet: LAB Eiendom