Hopp til hovedinnhold
I AF tar vi samfunnsansvar gjennom et bærekraftig entreprenørskap. Vi driver virksomheten på en ansvarlig og bærekraftig måte, og bidrar til å løse vår tids store miljø- og samfunnsutfordringer gjennom innovasjon og utvikling av våre tjenester.

Ny teknologi gjenvinner forurenset masse

Aktuelt om bærekraft

 • I Anastasias hage

  Som ansvarlig for BREEAM-sertifisering i AF Bygg Oslo kontrollerer Anastasia Wraa at byggeprosjekter oppnår miljøsertifisering BREEAM på nivået definert av byggherre. Det innebærer tett prosjektoppfølging fra forprosjekt til overlevering og rådgivning og hjelp i gjennomføring av miljøvennlige løsninger.

  27.02.2020

 • Utfordrer bransjen - fikk Enovaprisen

  Etter snart 35 år i energieffektiviseringens tjeneste ble teknisk direktør Tor Olsen i AF Energi & Miljøteknikk denne vinteren tildelt Enovaprisen. Denne tildeles personer som bidrar til at ny energi- og klimateknologi blir utviklet eller tatt i bruk.

  17.02.2020

 • En panteautomat for bransjen

  Nes Miljøpark på Vormsund i Nes kommune skal bidra til gjenvinning av masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier – slik som grusen som strøs på fortauene du går på.

  17.01.2020

 • AF Eiendom skal halvere klimagassutslipp

  Bygg-, anlegg- og eiendomssektoren står for vesentlige klimagassutslipp. Eiendomsutvikleren AF Eiendom har vedtatt en strategi for klima og miljø med mål om drastiske utslippskutt i prosjektene.

  11.11.2019