Hopp til hovedinnhold
Styret

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Pål Egil Rønn

   Styreformann (f. 1968)

   Tidligere konsernsjef i AF Gruppen (2007 - 2015). Rønn har siden 1999 hatt ulike lederstillinger i AF Gruppen ASA. Han er utdannet sivilingeniør med doktorgrad fra NTNU og har gjennomført lederprogrammet AMP ved INSEAD.

  • Arne Baumann

   Styremedlem (f. 1962)

   Konserndirektør for boligutvikling i OBOS. Baumann har lang erfaring både fra bolig- og næringseiendom. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS. Utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA, Fornebu Utvikling ASA og BWG Homes ASA. Hun er i dag styremedlem i Europris ASA og OBOS-banken AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i blant annet Gunnar Holth Grusforretning AS og BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

  • Saloume Djoudat

   Styremedlem (f. 1977)

   Djoudat har vært partner i Bull & Co Advokatfirma AS siden 2013, og har tidligere hatt stilling som generalråd i Uno-X Energi AS. Saloume Djoudat er leder for Corporate i Bull & Co, og spesialiserer seg på selskapsrett, inkludert M&A og kontraktsforhandlinger. Saloume er også medlem av styret i Atea ASA. Djoudat er utdannet ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo.

  • Hilde Kristin Herud

   Styremedlem

   General Manager for Tremco CPG (Construction Product Group) i Norge. Hun var tidligere administrerende direktør i Norgips og nestleder i styret i NHO Byggevareindustrien. Herud er Master of Arts (MA) av utdanning, og har gjennomført «Executive Board Program» på INSEAD.

  • Erik Veiby

   Styremedlem

   Arbeidende styreleder i Nordic Concrete Group og daglig leder i Kongsvinger Betong. Han har tidligere vært daglig leder i Betong Øst og hatt ulike stillinger i Kongsvinger Betongindustri. Han har bred styreerfaring fra selskaper der han også har eierandeler.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som HTV/HVO i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.

  • Espen Jahr

   Styremedlem (f. 1972)

   Ansattrepresentant. HMS-sjef i AF Decom. Var med å etablere og har ledet AF Gruppens interne bedriftshelsetjenesten i 14 år. Jahr har erfaring som HMS-leder på prosjekt. Han har tidligere vært bedriftssykepleier ved Institutt for Bedriftshelsetjeneste/Bedriftshelse Norge. Han er utdannet Master i helse/ledelse.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Styremedlem (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.