Hopp til hovedinnhold

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Pål Egil Rønn

   Styreformann (f. 1968)

   Tidligere konsernsjef i AF Gruppen. (2007 - 2015) Rønn har siden 1999 hatt ulike lederstillinger i AF Gruppen ASA. Han er utdannet sivilingeniør med doktorgrad fra NTNU og har gjennomført lederprogrammet AMP ved INSEAD.

  • Borghild Lunde

   Styremedlem (f. 1965)

   Direktør, Oil, Gas and Chemicals i ABB, divisjon Process Automation. Sitter i konsernledelsen i den norske virksomheten, samt i den globale ledergruppen for Oil, Gas and Chemicals med ansvar for Danmark og Russland. Hun har i hele sin yrkeskarriere hatt lederstillinger innen olje- og gassvirksomheten i ABB. Utdannelse: Siv. ing. fra NTH.

  • Arne Baumann

   Styremedlem (f. 1962)

   Konserndirektør for boligutvikling i OBOS. Baumann har lang erfaring både fra bolig- og næringseiendom. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS. Utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA og Fornebu Utvikling ASA, og er i dag styremedlem i BWG Homes ASA og Union Eiendomsinvest Norge AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i bl.a. KB Gruppen Kongsvinger AS, Gunnar Holth Grusforretning AS, BL Entrepenør AS, BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Siv.ing. i Industriell økonomi fra NTNU.

  • Kenneth Svendsen

   Styremedlem (f. 1973)

   Ansattrepresentant. Har vært i AF Gruppen siden 1998 og har hatt flere roller i selskapet, blant annet som stikningsleder, driftsleder og prosjektleder. Han jobber i dag som avdelingsdirektør i AF Anlegg. Utdannelse: Ingeniør bygg og anlegg fra Høgskolen i Narvik.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som HTV/HVO i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Ansattrepresentant (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.

  • Gunnar Bøyum

   Vararepresentant

   Adm.dir i Aspelin Ramm Gruppen. Vært medlem av valgkomiteen i AF Gruppen ASA. Bred erfaring fra entreprenør og eiendomsutvikling. Tidligere adm.dir i Skanska Norge. Leder for Tjuvholmen-utviklingen 2003-2014. Siviløkonom fra København. Master i internasjonal økonomi/ledelse fra USA/UK.