Hopp til hovedinnhold
Styret

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Morten Grongstad

   Styrets leder (f. 1975)

   Grongstad er i dag administrerende direktør i SGF og sitter i styret til Stokke Industri, Treschow-Fritzøe og Utstillingsplassen. Han har tidligere vært konsernsjef og konserndirektør i AF Gruppen. Før dette var han leder av Fornebu Utvikling og Orkla Eiendom. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA, Fornebu Utvikling ASA og BWG Homes ASA. Hun er i dag styremedlem i Europris ASA og OBOS-banken AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i blant annet Gunnar Holth Grusforretning AS og BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

  • Saloume Djoudat

   Styremedlem (f. 1977)

   Djoudat har vært partner i Bull & Co Advokatfirma AS siden 2013, og har tidligere hatt stilling som generalråd i Uno-X Energi AS. Saloume Djoudat er leder for Corporate i Bull & Co, og spesialiserer seg på selskapsrett, inkludert M&A og kontraktsforhandlinger. Saloume er også medlem av styret i Atea ASA. Djoudat er utdannet ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo.

  • Hilde Kristin Herud

   Styremedlem (f. 1973)

   General Manager for Tremco CPG (Construction Product Group) i Norge. Hun var tidligere administrerende direktør i Norgips og nestleder i styret i NHO Byggevareindustrien. Herud er Master of Arts (MA) av utdanning, og har gjennomført «Executive Board Program» på INSEAD.

  • Erik Veiby

   Styremedlem (f. 1963)

   Arbeidende styreleder i Nordic Concrete Group og daglig leder i Kongsvinger Betong. Han har tidligere vært daglig leder i Betong Øst og hatt ulike stillinger i Kongsvinger Betongindustri. Han har bred styreerfaring fra selskaper der han også har eierandeler.

  • Marianne Gjertsen Ebbesen

   Styremedlem (f. 1972)

   Konserndirektør i OBOS med ansvar for Boligutvikling Trehus i Norge og Sverige. Hun har hatt ulike roller i OBOS’ konsernledelse siden 2019. Ebbesen har lang ledererfaring fra finansbransjen, blant annet fra Nordea og DNB. Hun har erfaring fra styret i Gjensidige Pensjonsforsikring, Odevo og flere datterselskaper i OBOS. Ebbesen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som hovedtillitsvalgt/hovedverneombud i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.

  • Espen Jahr

   Styremedlem (f. 1972)

   Ansattrepresentant. HMS-sjef i AF Decom. Var med å etablere og har ledet AF Gruppens interne bedriftshelsetjenesten i 14 år. Jahr har erfaring som HMS-leder på prosjekt. Han har tidligere vært bedriftssykepleier ved Institutt for Bedriftshelsetjeneste/Bedriftshelse Norge. Han er utdannet Master i helse/ledelse.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Styremedlem (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.