Hopp til hovedinnhold

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Pål Egil Rønn

   Styreformann (f. 1968)

   Tidligere konsernsjef i AF Gruppen. (2007 - 2015) Rønn har siden 1999 hatt ulike lederstillinger i AF Gruppen ASA. Han er utdannet sivilingeniør med doktorgrad fra NTNU og har gjennomført lederprogrammet AMP ved INSEAD.

  • Borghild Lunde

   Styremedlem (f. 1965)

   Direktør, Oil, Gas and Chemicals i ABB, divisjon Process Automation. Sitter i konsernledelsen i den norske virksomheten, samt i den globale ledergruppen for Oil, Gas and Chemicals med ansvar for Danmark og Russland. Hun har i hele sin yrkeskarriere hatt lederstillinger innen olje- og gassvirksomheten i ABB. Utdannelse: Siv. ing. fra NTH.

  • Arne Baumann

   Styremedlem (f. 1962)

   Konserndirektør for boligutvikling i OBOS. Baumann har lang erfaring både fra bolig- og næringseiendom. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS. Utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA og Fornebu Utvikling ASA, og er i dag styremedlem i BWG Homes ASA og Union Eiendomsinvest Norge AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i bl.a. KB Gruppen Kongsvinger AS, Gunnar Holth Grusforretning AS, BL Entrepenør AS, BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Siv.ing. i Industriell økonomi fra NTNU.

  • Kristina Alvendal

   Styremedlem (f. 1972)

   Alvendal er adm. dir. og eier av selskap innen eiendomsutvikling. Tidligere CEO for Airport City Stockholm AB. Alvendal har en lang politisk karriere i Stockholm blant annet som viseborgermester i Stockholm med ansvar for by- og eiendomsutvikling. Har også flere styreverv og har hatt ulike politiske verv, samt stillinger innen kommunikasjon. Utdanning: Jurist med fordypning i engelsk lov.

  • Kjetel Digre

   Styremedlem (1969)

   Digre er SVP Operations Aker BP hvor han blant annet har arbeidet med digitalisering av norsk sokkel. Han har en lang topplederkarriere hvor han har ledet store prosjekter offshore for Equinor som Johan Sverdrup og Gjøa. Utdanning: MSc Subsea Engineering with Distinction, Herriot-Watt 1992

  • Hilde Wikesland Flaen

   Styremedlem (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.

  • Kenneth Svendsen

   Styremedlem (f. 1973)

   Ansattrepresentant. Har vært i AF Gruppen siden 1998 og har hatt flere roller i selskapet, blant annet som stikningsleder, driftsleder og prosjektleder. Han jobber i dag som avdelingsdirektør i AF Anlegg. Utdannelse: Ingeniør bygg og anlegg fra Høgskolen i Narvik.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som HTV/HVO i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.