Hopp til hovedinnhold
Styret

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Pål Egil Rønn

   Styreformann (f. 1968)

   Tidligere konsernsjef i AF Gruppen (2007 - 2015). Rønn har siden 1999 hatt ulike lederstillinger i AF Gruppen ASA. Han er utdannet sivilingeniør med doktorgrad fra NTNU og har gjennomført lederprogrammet AMP ved INSEAD.

  • Arne Baumann

   Styremedlem (f. 1962)

   Konserndirektør for boligutvikling i OBOS. Baumann har lang erfaring både fra bolig- og næringseiendom. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS. Utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA, Fornebu Utvikling ASA og BWG Homes ASA. Hun er i dag styremedlem i Europris ASA og OBOS-banken AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i blant annet Gunnar Holth Grusforretning AS og BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

  • Kristina Alvendal

   Styremedlem (f. 1972)

   Alvendal er administrerende direktør og eier av selskap innen eiendomsutvikling. Tidligere CEO for Airport City Stockholm AB. Alvendal har en lang politisk karriere i Stockholm blant annet som viseborgermester i Stockholm med ansvar for by- og eiendomsutvikling. Har også flere styreverv og har hatt ulike politiske verv, samt stillinger innen kommunikasjon. Utdanning: Jurist med fordypning i engelsk lov.

  • Kjetel Digre

   Styremedlem (1969)

   Digre er administrerende direktør i Aker Solutions. Han var tidligere Senior Vice President Operations i Aker BP hvor han blant annet jobbet med digitaliseringen av norsk sokkel. Han har en lang karriere som toppsjef der han har ledet store offshore-prosjekter for Equinor som Johan Sverdrup og Gjøa. Utdanning: MSc Subsea Engineering with Distinction, Herriot-Watt.

  • Saloume Djoudat

   Styremedlem (f. 1977)

   Djoudat har vært partner i Bull & Co Advokatfirma AS siden 2013, og har tidligere hatt stilling som generalråd i Uno-X Energi AS. Saloume Djoudat er leder for Corporate i Bull & Co, og spesialiserer seg på selskapsrett, inkludert M&A og kontraktsforhandlinger. Saloume er også medlem av styret i Atea ASA. Djoudat er utdannet ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Styremedlem (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.

  • Kenneth Svendsen

   Styremedlem (f. 1973)

   Ansattrepresentant. Har vært i AF Gruppen siden 1998 og har hatt flere roller i selskapet, blant annet som stikningsleder, driftsleder og prosjektleder. Han jobber i dag som avdelingsdirektør i AF Anlegg. Utdannelse: Ingeniør bygg og anlegg fra Høgskolen i Narvik.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som HTV/HVO i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.