Hopp til hovedinnhold
Styret

Styret

  Styret i AF Gruppen

  • Pål Egil Rønn

   Styreformann (f. 1968)

   Tidligere konsernsjef i AF Gruppen (2007 - 2015). Rønn har siden 1999 hatt ulike lederstillinger i AF Gruppen ASA. Han er utdannet sivilingeniør med doktorgrad fra NTNU og har gjennomført lederprogrammet AMP ved INSEAD.

  • Borghild Lunde

   Styremedlem (f. 1965)

   Hatt en rekke lederstillinger innen olje- og gassvirksomhet, blant annet i ABB som direktør for Oil, Gas and Chemicals, og er i dag viseadministrerende direktør i Aibel. Borghild Lunde er også styreleder i Tonito. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTH.

  • Arne Baumann

   Styremedlem (f. 1962)

   Konserndirektør for boligutvikling i OBOS. Baumann har lang erfaring både fra bolig- og næringseiendom. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS. Utdannet siviløkonom fra BI og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

  • Hege Bømark

   Styremedlem (f. 1963)

   Bakgrunn som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS og Orkla Finans (Fondsmegling) AS. Tidligere vært styremedlem blant annet i Norwegian Property ASA, Fornebu Utvikling ASA og BWG Homes ASA. Hun er i dag styremedlem i Europris ASA og OBOS-banken AS. Utdannelse: Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  • Kristian Holth

   Styremedlem (f. 1984)

   Økonomidirektør i KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidligere økonomidirektør og controller i Contiga AS. Har også erfaring fra McKinsey & Company. Styremedlem i blant annet Gunnar Holth Grusforretning AS og BRG Entrepenør AS. Utdannelse: Sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

  • Kristina Alvendal

   Styremedlem (f. 1972)

   Alvendal er administrerende direktør og eier av selskap innen eiendomsutvikling. Tidligere CEO for Airport City Stockholm AB. Alvendal har en lang politisk karriere i Stockholm blant annet som viseborgermester i Stockholm med ansvar for by- og eiendomsutvikling. Har også flere styreverv og har hatt ulike politiske verv, samt stillinger innen kommunikasjon. Utdanning: Jurist med fordypning i engelsk lov.

  • Kjetel Digre

   Styremedlem (1969)

   Digre er Senior Vice President Operations i Aker BP, hvor han blant annet har arbeidet med digitalisering av norsk sokkel. Han har en lang topplederkarriere hvor han har ledet store prosjekter offshore for Equinor som Johan Sverdrup og Gjøa prospektene. Utdanning: MSc Subsea Engineering with Distinction, Herriot-Watt.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Styremedlem (f.1983)

   Ansattrepresentant. Har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008 og har variert erfaring blant annet som prosjektingeniør, driftsleder, anleggsleder og kontraktsleder i AF Anlegg. Utdannelse: Siv.ing i Byggeteknikk og arkitektur fra UMB.

  • Kenneth Svendsen

   Styremedlem (f. 1973)

   Ansattrepresentant. Har vært i AF Gruppen siden 1998 og har hatt flere roller i selskapet, blant annet som stikningsleder, driftsleder og prosjektleder. Han jobber i dag som avdelingsdirektør i AF Anlegg. Utdannelse: Ingeniør bygg og anlegg fra Høgskolen i Narvik.

  • Arne Sveen

   Styremedlem (f. 1970)

   Ansattrepresentant. Hovedtillitsvalgt og hovedverneombud i AF. Har jobbet i AF siden 1999, de siste to årene som HTV/HVO i AF med ansvar for Fellesoverenskomsten for byggfag. Har tidligere jobbet som kranfører/grunnarbeider i AF Bygg Oslo.