Hopp til hovedinnhold
AF er Europas største entreprenør innen riving og miljøsanering av bygg og konstruksjoner. Alt som er bygget kan rives av oss. Vi gjør det på en sikker og miljøvennlig måte med høy grad av gjenvinning. AF har solid kompetanse innenfor fagområder som sprengning, mudring, sanering av forurenset masse og fjerning av skipsvrak. Vi gjennomfører oppdrag i hele Skandinavia, med kvalitet i alle faser av gjennomføringen. Vi følger alltid alle krav i kontrakter, standarder, lover, forskrifter, og eget kvalitetssystem. I våre miljøparker i Trondheim, Lillestrøm og Nes forvandler vi forurenset masse til nye ressurser gjennom innovativ miljøteknologi utviklet av AF.

Miljøvirksomheten

Aktuelt

 • Redder kulturminner med spesialkran

  Noen av Svalbards mest velkjente kulturminner står i fare for å bli ødelagt. Nå skal den gamle taubanen få nye bein å stå på ved hjelp av AF Decoms spesialutstyr.

  Publisert 23.05.2022

 • AF-posten artikkel
  Her går over 13.000 kilo sprengstoff i lufta

  Nå står vannet mot slusene til det nye kraftverket på Fiskumfoss etter tidenes presisjonssprengning. 1570 elektroniske tennere og 13.500 kilo sprengstoff utgjorde en av landets største terskelsalver noensinne.

  Publisert 20.05.2022