Hopp til hovedinnhold
Eiendom

Eiendom

Våre Eiendomstjenester
Vår eiendomsvirksomhet utvikler eiendomskonsepter du vil trives i – med god beliggenhet, funksjonell design og fremtidsrettede løsninger. Vi har spennende prosjekter for både boligkjøpere og leietakere.

Boliger til salgs

Aktuelt

 • Bedre utnyttelse av stordata skal gi smartere eiendomsdrift

  Selv om norsk bygg-, anleggs- og eiendomsbransje er mer digital enn de fleste sammenlignbare land, har ikke næringen tatt ut digitaliseringsgevinster på linje med andre næringer. Construction City har nå etablert et prosjekt med mål om å etablere en felles bransjestandard og database for smart eiendomsdrift.

  Publisert 08.07.2020

 • Ett steg nærmere for Construction City

  Construction City er ett steg nærmere ambisjonen om å bli et av verdens fremste kompetansesentre innenfor bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen. Planene for bygget på Ulven er klare, og nå er rammesøknaden sendt inn til Oslo Kommune.

  Publisert 07.07.2020

 • Salg av kontorbygget "K5" på Hasle Linje

  Hasle Linje Næring DA, et selskap eid 49,5 % av AF Gruppen, 49,5 % av Höegh Eiendom og 1 % av Vind AS, har akseptert bud fra Clarkson Platou Real Estate om salg av alle aksjene i selskapet Karvesvingen 5 AS, som eier det nyoppførte smartbygget "K5" på samme adresse.

  Publisert 02.07.2020

Se flere nyheter