Hopp til hovedinnhold
I AF tar vi samfunnsansvar gjennom et bærekraftig entreprenørskap. Vi driver virksomheten på en ansvarlig og bærekraftig måte, og bidrar til å løse vår tids store miljø- og samfunnsutfordringer gjennom innovasjon og utvikling av våre tjenester.

Lavkarbonbetong gir miljøgevinst

Aktuelt om bærekraft

 • AF-posten artikkel
  Gammelt bygg, moderne bokomfort

  Ny fasade, nye bad og kjøkken, nye vinduer, nytt varmeanlegg og nytt elanlegg. Bygården fra 1860 har fått en grundig oppgradering.

  25.08.2022

 • AF-posten artikkel
  Gipsens evige liv

  Gips er kanskje det vår bransje kaster aller mest av. Mens deponiene blir fulle, og naturen tom for ressurser, tar noen grep for å gi gipsen et evig liv.

  24.05.2022

 • AF-posten artikkel
  Miljøsmart boligbygging på Fornebu

  Lokale planter og vekster får spesiell oppmerksomhet under byggingen av et nytt boligprosjekt på Fornebu i Bærum.

  14.10.2021

 • AF-posten artikkel
  Lønnsom rehabilitering

  Å redusere energiforbruket sitt med 37,5 prosent på ett år er ikke hverdagskost. Men det har de klart på Senter Syd på Mortensrud i Oslo – med god hjelp fra AF Energi & Miljøteknikk.

  24.02.2021

 • AF-posten artikkel
  Kompetanse som tar AF inn i fremtiden

  Ny teknologi og det grønne skiftet krever ny kunnskap og kompetanse. Nå tas et nytt grep på konsernnivå når Anastasia Wraa tiltrer som miljøsjef.

  28.01.2021

 • Utfordrer bransjen - fikk Enovaprisen

  Etter snart 35 år i energieffektiviseringens tjeneste ble teknisk direktør Tor Olsen i AF Energi & Miljøteknikk denne vinteren tildelt Enovaprisen. Denne tildeles personer som bidrar til at ny energi- og klimateknologi blir utviklet eller tatt i bruk.

  17.02.2020

 • En panteautomat for bransjen

  Nes Miljøpark på Vormsund i Nes kommune skal bidra til gjenvinning av masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier – slik som grusen som strøs på fortauene du går på.

  17.01.2020