Hopp til hovedinnhold
AF Gruppens pressetelefon: + 47 400 01 843 (ikke SMS)

Aktuelt fra AF Gruppen

 • HMB bygger nytt boligkvartal i sentrum av Knivsta

  HMB Construction, datterselskap i AF Gruppen, skal bygge nye boliger sentralt i Knivsta sør for Uppsala, på oppdrag fra Genova og Redito.

  Publisert 09.07.2021

 • Bygger unike boliger for OBOS Kärnhem i Lund

  AF Bygg Syd, et datterselskap av AF Gruppen, skal bygge boliger på vegne av OBOS Kärnhem i den nye bydelen Brunnshög, nær de verdensledende forskningsmiljøene i Lund.

  Publisert 09.07.2021

 • Skal bygge Construction City i Oslo

  AF Gruppen har inngått kontrakt med Construction City Holding AS om å bygge Construction City, en næringsklynge som skal samle bygge-, anleggs- og eiendomsbransjen i Norge. Kontrakten har en verdi på MNOK 2 676 millioner, ekskl. mva.

  Publisert 07.07.2021

 • AF Gruppen og Aker Solutions går sammen om å skape et ledende globalt offshore resirkulerings- og dekommisjoneringsselskap

  I dag har AF Gruppen og Aker Solutions signert en Intensjonsavtale (LOI) for å slå sammen de to selskapenes eksisterende offshore decom-operasjoner til et 50/50-eid selskap med mål om å skape en ledende global aktør for miljøvennlig resirkulering av offshoreinstallasjoner. Ved å etablere en rendyrket, fokusert aktør som kan gjenvinne globale offshoreinstallasjoner, vil partene gi et betydelig bidrag til en bærekraftig, grønn omstilling av offshoresektoren.

  Publisert 01.07.2021

Pressebilder og abonnement

Pressebilder finner du på AF Gruppens nyhetsside hos NTB. Her kan du også abonnere på pressemeldinger fra oss.

Pressekontakt