Hopp til hovedinnhold

AF Energi bidrar til samfunnets grønne omstilling ved å levere energieffektive og bærekraftige løsninger som samfunnet har behov for – nå mer enn noen gang. Dette gjør vi i alt fra mindre serviceoppdrag til større totalentrepriser og utførelsesentrepriser.

Vi kan hjelpe deg med å redusere energiforbruket ditt og kostnadene dine, og optimalisere driften og vedlikeholdet av ditt bygg. Vi gir deg råd og anbefalinger, og kan gjennomføre besparende tiltak. Vår lange og brede erfaring fra både private og offentlige prosjekter, gjør at vi vet godt hva som er den beste løsningen for ditt bygg eller bygningsmasse.

Så dersom du vurderer varmepumpe, solceller, ny ventilasjon, nærvarmeanlegg, eller rett og slett nytt og bedre varme- og kjøleanlegg for ditt bygg, så er vi klare til å fortelle deg hva som vil gi best effekt på bunnlinjen din.

Med lang erfaring som både rådgiver og entreprenør, kan AF Energi garantere at rådene våre gir resultater.  

Ta kontakt så vi kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke tiltak som er riktig for ditt behov, og som samtidig bidrar til bedre klima og miljø.

 • Resultatgaranti

  Vi garanterer at du sparer strøm og energi, og påtar oss risikoen ved å gi deg garanterte ytelser i våre løsninger.
 • Miljøkompetanse

  Vi hjelper deg å møte alle nye krav til bærekraft, ikke bare for energibruk og inneklima.
 • Fageksperter

  Våre team består av ingeniører, økonomer, serviceteknikere og fagarbeidere, og kan hjelpe deg med alt innen energitjenester.
 • Fornybar energi

  Vi utnytter lokal, fornybar energi som ellers ville gått tapt. Du realiserer dine miljø- og bærekraftsmål samtidig som energiproduksjonen har positiv effekt på bunnlinjen din.

Lønnsom energirehabilitering

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Kuttet energiforbruket med 30 prosent

  300 meter dype energibrønner, ny ventilasjon og omfattende automatisering har senket energiforbruket kraftig på Vestlia Hotell på Geilo

  Publisert 22.08.2023

 • AF-posten artikkel
  Sparer energi med fjernkjøling på Ulven

  Fjernvarme er etter hvert et kjent begrep. Fjernkjøling har derimot færre hørt om. Nå bygger AF Energi et fjernkjøleanlegg på Ulven.

  Publisert 16.06.2023

Les flere nyheter fra Energi

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde