Hopp til hovedinnhold
AF er en innovativ og høykompetent energientreprenør. Med utgangspunkt i energifaget og tverrfaglig forståelse har AF EMT siden 1990-tallet opparbeidet solid kompetanse fra energiforsyning og distribusjonssystemer til funksjonelle og energieffektive løsninger for sluttbruker.

Vårt fokus er alltid energieffektive, fornybare og miljøvennlige løsninger som gir lønnsomhet, og sammen med vår satsning på innovasjon og forbedring kan vi alltid tilby de beste og fremste løsningene for våre kunder.

AF leverer løsninger som garanterer lavere energibruk for eksisterende bygg og industri. Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen fra kartlegging og gjennomføring til drift og oppfølging, og garanterer at forventede energibesparelser oppnås. Besparelsen finansierer investeringen i løpet av få år. Gjennom teknisk service, overvåkning og vedlikehold sikrer vi opprettholdelse av funksjon og besparelse.

For både nye og eksisterende bygg tilbyr vi prosjektering, design, installasjon og drift av energisentraler. Videre tilbyr vi løsninger for alle tekniske fag i alle typer bygg. Vi tar ansvar for totalteknisk løsning i hele objektets livssyklus – fra konseptutvikling og prosjektering til gjennomføring og drift.

Energivirksomheten i AF

Aktuelt

 • AF sikrer energikontrakter på nytt klinikk- og protonbygg Radiumhospitalet

  Helse Sør-Øst RHF ved prosjektorganisasjonen for nytt klinikk- og protonbygg har valgt AF Energi & Miljøteknikk som entreprenør på kontraktene energisentral og kjøleanlegg for nytt klinikk- og protonbygg på Radiumhospitalet.

  Publisert 28.05.2021

 • AF-posten artikkel
  Lønnsom rehabilitering

  Å redusere energiforbruket sitt med 37,5 prosent på ett år er ikke hverdagskost. Men det har de klart på Senter Syd på Mortensrud i Oslo – med god hjelp fra AF Energi & Miljøteknikk.

  Publisert 24.02.2021

Les flere nyheter fra Energi

0 Ledige stillinger innen Energi