Hopp til hovedinnhold

AF Energi bidrar til samfunnets grønne omstilling ved å levere energieffektive og bærekraftige løsninger som samfunnet har behov for – nå mer enn noen gang. Dette gjør vi i alt fra mindre serviceoppdrag til større totalentrepriser og utførelsesentrepriser.

Vi kan hjelpe deg med å redusere energiforbruket ditt og kostnadene dine, og optimalisere driften og vedlikeholdet av ditt bygg. Vi gir deg råd og anbefalinger, og kan gjennomføre besparende tiltak. Vår lange og brede erfaring fra både private og offentlige prosjekter, gjør at vi vet godt hva som er den beste løsningen for ditt bygg eller bygningsmasse.

Så dersom du vurderer varmepumpe, solceller, ny ventilasjon, nærvarmeanlegg, eller rett og slett nytt og bedre varme- og kjøleanlegg for ditt bygg, så er vi klare til å fortelle deg hva som vil gi best effekt på bunnlinjen din.

Med lang erfaring som både rådgiver og entreprenør, kan AF Energi garantere at rådene våre gir resultater.  

Ta kontakt så vi kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke tiltak som er riktig for ditt behov, og som samtidig bidrar til bedre klima og miljø.

 • Resultatgaranti

  Vi garanterer at du sparer strøm og energi, og påtar oss risikoen ved å gi deg garanterte ytelser i våre løsninger.
 • Miljøkompetanse

  Vi hjelper deg å møte alle nye krav til bærekraft, ikke bare for energibruk og inneklima.
 • Fageksperter

  Våre team består av ingeniører, økonomer, serviceteknikere og fagarbeidere, og kan hjelpe deg med alt innen energitjenester.
 • Fornybar energi

  Vi utnytter lokal, fornybar energi som ellers ville gått tapt. Du realiserer dine miljø- og bærekraftsmål samtidig som energiproduksjonen har positiv effekt på bunnlinjen din.

Lønnsom energirehabilitering

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Kommune kuttet energiforbruket med 22 prosent

  Eiendomssjefen i Aurskog-Høland kommune kaller energisparetiltakene et kinderegg.

  Publisert 16.05.2024

 • AF Gruppen kjøper aksjemajoritet i ETA Norge

  AF Energi og Miljø AS har gjennomført kjøp av 70 prosent av aksjene i ETA Norge AS. ETA Norge er en høykompetent entreprenør innen bioenergi. Selskapet ble etablert i 2013 og har 13 ansatte. I 2023 hadde selskapet en omsetning på MNOK 97 med en driftsmargin på 18,5 prosent. Selskapet leverer varmeanlegg til landbruk og næring, og bistår med prosjektering, installasjon og service.

  Publisert 14.05.2024

Les flere nyheter fra Energi

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde