Hopp til hovedinnhold
AF er en innovativ og høykompetent energientreprenør. Med utgangspunkt i energifaget og tverrfaglig forståelse har AF EMT siden 1990-tallet opparbeidet solid kompetanse fra energiforsyning og distribusjonssystemer til funksjonelle og energieffektive løsninger for sluttbruker.

Vårt fokus er alltid energieffektive, fornybare og miljøvennlige løsninger som gir lønnsomhet, og sammen med vår satsning på innovasjon og forbedring kan vi alltid tilby de beste og fremste løsningene for våre kunder.

AF leverer løsninger som garanterer lavere energibruk for eksisterende bygg og industri. Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen fra kartlegging og gjennomføring til drift og oppfølging, og garanterer at forventede energibesparelser oppnås. Besparelsen finansierer investeringen i løpet av få år. Gjennom teknisk service, overvåkning og vedlikehold sikrer vi opprettholdelse av funksjon og besparelse.

For både nye og eksisterende bygg tilbyr vi prosjektering, design, installasjon og drift av energisentraler. Videre tilbyr vi løsninger for alle tekniske fag i alle typer bygg. Vi tar ansvar for totalteknisk løsning i hele objektets livssyklus – fra konseptutvikling og prosjektering til gjennomføring og drift.

Energivirksomheten i AF

Aktuelt

  • Innstilt til ny kontrakt for utvidelse av Oslo lufthavn Gardermoen

    Avinor har innstilt AF Gruppen som entreprenør for innvendige tekniske arbeider på Oslo lufthavn. Avtalen har en verdi på om lag MNOK 200 eks. mva. Arbeidene starter i mars 2020 med forventet ferdigstillelse september 2021.

    Publisert 06.03.2020

  • Utfordrer bransjen - fikk Enovaprisen

    Etter snart 35 år i energieffektiviseringens tjeneste ble teknisk direktør Tor Olsen i AF Energi & Miljøteknikk denne vinteren tildelt Enovaprisen. Denne tildeles personer som bidrar til at ny energi- og klimateknologi blir utviklet eller tatt i bruk.

    Publisert 17.02.2020

Les flere nyheter fra Energi