Hopp til hovedinnhold

AF Energi har et bredt tjenestetilbud innen energi og tekniske fag.

Som kunde av oss vil du oppleve at design, installasjon og drift henger sammen. Vår helhetsforståelse og solide kompetanse i alle faser av livssyklusen for energiløsninger er vår fremste styrke, og gjør oss til en komplett samarbeidspartner innen energiløsninger for bygg.

Vi kan påta oss store tekniske entrepriser og totalentrepriser med bygningsarbeider. Vi har egne fagfolk for rør og elektro, og flere gode samarbeidspartnere vi gjennomfører prosjekter med.

Vi kan bistå deg med reduksjon av energiforbruk, lokal energiproduksjon, oppfølging og overvåkning av energiløsninger, samt driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi gir deg til og med resultatgaranti og sørger for at du leverer på din bærekraftstrategi. Vi satser nemlig alltid på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men som også er bra for miljøet. Og fordi vi er ledende på fagområdet, vil du også kunne bruke oss som en verdifull rådgiver enten det gjelder den nye taksonomien, BREEAM-sertifisering, energimerking eller andre ordninger.

 • Resultatgaranti

  AF Energi er ledende på å gi garanterte besparelser av kilowattimer i norske bygg de siste 15 årene. Vi påtar oss gjerne risiko for kundene våre ved å gi garanterte ytelser i våre løsninger.
 • Miljøkompetanse

  AF Energi kan hjelpe deg å møte krav til bærekraft på en mer helhetlig måte enn kun på energibruk og inneklima.
 • 150 fageksperter

  Våre team består av ingeniører, økonomer, serviceteknikere og fagarbeidere og kan hjelpe deg med det meste innen energitjenester.
 • Fornybar energi

  Våre løsninger utnytter lokal, fornybar energi som ellers ville gått tapt. Kundene realiserer sine miljø- og bærekraftsmål samtidig som energiproduksjonen har positiv effekt på deres bunnlinje.

Lønnsom energirehabilitering

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Åpnet ny del av Oslo lufthavn

  I området etter passkontrollen på Oslo lufthavn er et flunkende nytt bygg tatt i bruk.

  Publisert 23.05.2022

 • AF-posten artikkel
  Byggets sparegris

  Ved å utnytte lokal og fornybar energi som ellers ville gått tapt, gir AFs energisentraler både gevinster for kundenes strømregning og miljøet.

  Publisert 22.02.2022

Les flere nyheter fra Energi