Hopp til hovedinnhold
AF er en innovativ og høykompetent energientreprenør. Med utgangspunkt i energifaget og tverrfaglig forståelse har AF EMT siden 1990-tallet opparbeidet solid kompetanse fra energiforsyning og distribusjonssystemer til funksjonelle og energieffektive løsninger for sluttbruker.

Vårt fokus er alltid energieffektive, fornybare og miljøvennlige løsninger som gir lønnsomhet, og sammen med vår satsning på innovasjon og forbedring kan vi alltid tilby de beste og fremste løsningene for våre kunder.

AF leverer løsninger som garanterer lavere energibruk for eksisterende bygg og industri. Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen fra kartlegging og gjennomføring til drift og oppfølging, og garanterer at forventede energibesparelser oppnås. Besparelsen finansierer investeringen i løpet av få år. Gjennom teknisk service, overvåkning og vedlikehold sikrer vi opprettholdelse av funksjon og besparelse.

For både nye og eksisterende bygg tilbyr vi prosjektering, design, installasjon og drift av energisentraler. Videre tilbyr vi løsninger for alle tekniske fag i alle typer bygg. Vi tar ansvar for totalteknisk løsning i hele objektets livssyklus – fra konseptutvikling og prosjektering til gjennomføring og drift.

Energivirksomheten i AF

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Klimasmart og framtidsrettet

  Positivt for klimaet, for brukerne av bygget og for budsjettet. Energirehabilitering fører mye bra med seg – som i Kongens gate 12, der AF Energi & Miljøteknikk har byttet ut det gamle ventilasjonsanlegget for byggherre Canica Eiendom.

  Publisert 20.01.2021

 • Fra kloakk til energi

  I Slemmestad skal kystbyen varmes opp med Norges første energiforsyning fra renset avløpsvann.

  Publisert 11.12.2020

Les flere nyheter fra Energi