Hopp til hovedinnhold

Karriere

AF Gruppen gir deg rom til å leve ut din nysgjerrighet og gode muligheter til å utvikle deg.

Kommende høyskolebesøk

  • 3600

   Dyktige medarbeidere

  • 322

   Ledere under 40 år

  • 1200

   Gjennomførte kurs i fjor

  Prosjekteringsleder i AF - Bli med ut på jobb

  Dette kan vi tilby deg

  • Høy trivsel

   Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.
  • Rom til å leve ut din nysgjerrighet

   I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.
  • Store personlige utviklingsmuligheter

   Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.
  • Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse

   Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

  Studenter og lærlinger

  Er du student eller lærling og nysgjerrig på om AF Gruppen kan være rett arbeidssted for deg? Da bør du klikke på knappen under. Her har vi nemlig samlet alt du trenger av informasjon for at du kan komme deg ett skritt nærmere en utviklende karriere i AF Gruppen.

  Lyst til å jobbe i AF, men fant ikke en stilling som var relevant?

  Send oss en åpen søknad, da vel. Fortell oss hva du kan og hvorfor vi burde ta en prat med deg.