Hopp til hovedinnhold
AF Gruppen gir deg rom til å leve ut din nysgjerrighet og gode muligheter til å utvikle deg.

Kommende høyskolebesøk

  Aktuelt - karriere

  • AF-posten artikkel
   Drømmer kan bli til virkelighet

   Det var ikke gitt at to av verdens beste skiskyttere skulle ende opp som nettopp det. Nå skal Ingrid Landmark Tandrevold og Johannes Thingnes Bø hjelpe ungdom med å følge sine drømmer og få øynene opp for vår spennende bransje.

   Publisert 27.11.2020

  • AF blant landets mest attraktive arbeidsgivere

   AF Gruppen klatrer til en meget sterk 11. plass blant ingeniørbedrifter i Universums ferske måling over hvor yrkesaktive har mest lyst til å jobbe.

   Publisert 06.11.2020

  • AF-posten artikkel
   Disse studentene endrer måten AF jobber på

   Å delta i konkurransen om AF-kollektivet kan by på langt mer enn gratis husleie. Møt noen av studentene som har fått en kickstart på karrieren og tidenes feteste jobbreferanse.

   Publisert 27.10.2020

  • AF-posten artikkel
   Tallknuseren ble byggmester

   -Selv om ikke profilen i stillingsannonsen matcher perfekt, kan du ha egenskaper som gjør at du mestrer rollen, sier Åse Haagensen i AF Bygg Østfold.

   Publisert 25.10.2020

  • 5700

   Dyktige medarbeidere

  • 322

   Ledere under 40 år

  • 50

   Studenter får sommerjobb

  Bli med på brakka!

  Hva kan AF tilby meg?

  • Høy trivsel

   Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.
  • Rom til å leve ut din nysgjerrighet

   I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.
  • Store personlige utviklingsmuligheter

   Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi. Vår ambisjon er å tilby våre ansatte Nordens beste lederskole.
  • Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse

   Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.
  • Medeierskap

   AF Gruppens eiere og ledelse har siden oppstarten ønsket at medarbeiderne skal ta del i selskapets vekst. Tanken var at alle skulle få mulighet til å ta del i verdiøkningen som følger av felles verdiskaping og utvikling av selskapet. Den samme filosofien gjelder fremdeles og medeierskap er en viktig del av AF-kulturen.
  • Sosialt miljø

   Det sosiale er en stor del av bedriftskulturen vår. I tillegg til sosiale eventer, tilbyr AF organisert trening gjennom bedriftsidrettslagene som har utviklet et godt, allsidig og sosialt tilbud til alle ansatte. AF Gruppen har bedriftsidrettslag innen klatring, fotball, golf, innebandy, langrenn, sykkel, squash og fiske.

  Det er viktig å avklare forventninger til permisjonstiden og tiden etter. I AF har vi satt samtaler rundt foreldrepermisjon i system.

  Lyst til å jobbe i AF, men fant ikke en stilling som var relevant?

  Send oss en åpen søknad, da vel. Fortell oss hva du kan og hvorfor vi burde ta en prat med deg.