Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC). Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

 • Nytt gjenvinningsoppdrag for AF Gruppen

  AF Gruppen har blitt tildelt en kontrakt av Shell UK Ltd for demontering og gjenvinning av Curlew FPSO enheten, som har operert i Nordsjøen.

  Publisert 11.06.2020

 • AF Gruppen tar strategisk posisjon i offshoremarkedet for fjerning og gjenvinning i Storbritannia

  AF Gruppens datterselskap AF Offshore Decom danner selskapet Fairfield Decom sammen med de ledende aktørene innen offshore fjerning og gjenvinning Heerema Marine Contractors og Decom Energy. Med hovedkontor i Aberdeen, kombinerer den nye virksomheten kunnskapen til en erfaren operatør med ekspertisen til verdens ledende entreprenører innen offshore fjerning og gjenvinning. På denne måten skapes en unik operatør med helhetlige løsninger for late-life-operasjoner og fjerning- og gjenvinningsoppdrag på britisk kontinentalsokkel.

  Publisert 16.05.2019

Se flere nyheter

Offshorevirksomheten i AF

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Neste stopp Svalbard

  Per Martin Dokk gleder seg stort til å gå i gang med å rive bygninger i industrileiren Svea på Svalbard.

  19.02.2021

 • AF-posten artikkel
  Nyttårsforsettet alle klarer å holde

  Sliter du med å kutte snusen, eller er det tungt å komme i gang med treningen? HMS-sjef Olaf har tips til et nyttårsforsett som alle klarer å gjennomføre.

  01.02.2021

 • AF-posten artikkel
  Kompetanse som tar AF inn i fremtiden

  Ny teknologi og det grønne skiftet krever ny kunnskap og kompetanse. Nå tas et nytt grep på konsernnivå når Anastasia Wraa tiltrer som miljøsjef.

  28.01.2021

Les flere saker i AF Posten