Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC). Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

  • Nytt fjerning- og gjenvinningsoppdrag offshore for AF Gruppen

    AF Gruppen ASA (AFG) har mottatt melding om at ConocoPhillips (UK) Limited vil inngå en rammeavtale for fremtidig fjerning og gjenvinning av opptil 7 plattformer i den sørlige Nordsjøen.

    Publisert 25.09.2017

  • Strategisk steg mot demontering ved Dundee havn

    Forth Ports Limited og AF Offshore Decom UK har undertegnet en intensjonsavtale om å etablere et nytt fellesforetak, AF Dundee. Foretaket skal danne grunnlaget for byggingen av et demonteringssenter for olje og gass i britisk sektor av Nordsjøen, plassert ved Dundee havn.

    Publisert 28.08.2017

Se flere nyheter

Offshorevirksomheten i AF