Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC). Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

  • Nominert til internasjonal resirkuleringspris

    Marin begroing fra resirkulerte plattformer blir til næringsrik jord i Rogaland. Det britiske oljeselskapet TAQA, Reve Kompost og AF Offshore Decom er nominert til internasjonal bærekraftspris for løsningen.

    Publisert 16.05.2023

  • Resirkulerer det første produksjonsskipet i Norge

    Det største resirkuleringsoppdraget i sitt slag pågår nå i Vats, Rogaland. Et 235 meter langt produksjonsskip (FPSO) på opprinnelig 25 000 tonn skal kuttes opp, renses og kildesorteres. Minst 97 prosent av skipet skal gjenvinnes.

    Publisert 11.11.2022

Se flere nyheter

Decommissioning offshore oil and gas infrastructure