Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC). Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

  • Nytt fjerning- og gjenvinningsoppdrag offshore for AF Gruppen

    AF Gruppen ASA (AFG) har mottatt et varsel om utvidelse av en gjeldende rammeavtale om å inkludere fremtidig fjerning og deponering av opptil fire ytterligere plattformer for en klient i den britiske delen av Nordsjøen.

    Publisert 12.10.2018

  • Oljeplattformer får nytt liv

    Utrangerte plattformer demonteres og kildesorteres ved AF Miljøbase Vats i Rogaland. I høst har AF fått flere kontrakter som vil gi aktivitet ved anlegget fra 2020. Miljøbasen er Europas mest moderne i sitt slag, og arbeidene her følger strenge krav til sikkerhet og miljø.

    Publisert 02.10.2018

Se flere nyheter

Offshorevirksomheten i AF