Hopp til hovedinnhold
Når offshoreinstallasjoner i Nordsjøen ikke lenger er i bruk krever norske regler og internasjonale overenskomster at de skal fjernes. AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC). Vi er tett på og skaper verdier for våre kunder gjennom tilstedeværelse i Norge, Storbritannia og Asia.

Aktuelt

 • Nytt gjenvinningsoppdrag for AF Gruppen

  AF Gruppen har blitt tildelt en kontrakt av Shell UK Ltd for demontering og gjenvinning av Curlew FPSO enheten, som har operert i Nordsjøen.

  Publisert 11.06.2020

 • AF Gruppen tar strategisk posisjon i offshoremarkedet for fjerning og gjenvinning i Storbritannia

  AF Gruppens datterselskap AF Offshore Decom danner selskapet Fairfield Decom sammen med de ledende aktørene innen offshore fjerning og gjenvinning Heerema Marine Contractors og Decom Energy. Med hovedkontor i Aberdeen, kombinerer den nye virksomheten kunnskapen til en erfaren operatør med ekspertisen til verdens ledende entreprenører innen offshore fjerning og gjenvinning. På denne måten skapes en unik operatør med helhetlige løsninger for late-life-operasjoner og fjerning- og gjenvinningsoppdrag på britisk kontinentalsokkel.

  Publisert 16.05.2019

Se flere nyheter

Offshorevirksomheten i AF

0 Ledige stillinger i Offshore

  Aktuelt

  • AF-posten artikkel
   Sirkulær økonomi i praksis

   Gjenvinning av stålet på utrangerte plattformer har til nå gitt en reduksjon i klimagassutslippene på 283 500 tonn CO2-ekvivalenter.

   25.01.2021

  • AF-posten artikkel
   Finn.no plattformen er gjenvunnet

   Husker du Huldra-plattformen som Equinor la ut for salg på finn.no i 2011? Nå har stålet og gassrørene funnet nye hjem.

   26.11.2020

  • AF-posten artikkel
   Drukner varmen i sjøvann

   Enorme mengder kraft skaper betydelig varme når de elektriske Nesoddferjene hurtiglades. Sjøvann sørger for energieffektiv kjøling.

   25.11.2020

  Les flere saker i AF Posten