Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en samlet verdi på MNOK 125 eks. mva. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig salg. Forventet oppstart for første byggetrinn er sommeren 2018, med ferdigstillelse i 4. kvartal 2019.

Prosjektet Karolines Hage er sentralt beliggende i Horten, og vil bestå av flotte leiligheter der de to husene danner en tunformasjon om et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse, og toppleilighetene vil få inntrukne og solrike takterrasser. Usbl er byggherre, og prosjektet vil ha salgsstart 11. april.

For mer informasjon om prosjektet: Karolines Hage.

- Dette er et viktig prosjekt for vår byggvirksomhet i Vestfold. Vi takker for tilliten og ser frem til å komme i gang med prosjektet, sier Morten Grongstad, Konsernsjef i AF Gruppen.