Torsdag kveld inviterte AF Gruppen og Höegh Eiendom alle beboere i Krydderhagen til fest for å feire at prosjektet er ferdigstilt. I løpet av en fireårs periode er 510 små og store leiligheter gjort klare til innflytting på HasleLinje. Her hadde Vinmonopolet tidligere sitt rikholdige krydderlager, og dette danner bakgrunnen for navnet Krydderhagen.

 

Spektakulært 3D-show

–  Det er veldig hyggelig å kunne invitere alle som bor her til en liten fest. For oss som har jobbet med dette prosjektet er dette en hyggelig avslutning på et godt samarbeid, og en mulighet til å ta en prat med alle de fine beboerne vi har blitt kjent med, sier Espen Friis Jørgensen.

Han er forretningsutvikler og prosjektleder i AF Eiendom, som står for utviklingen av området sammen med Höegh Eiendom. AF Bygg Oslo har vært entreprenør i prosjektet.

Prosjektlederen er glad for at så mange beboere møtte opp på feiringen, hvor de blant annet fikk se et spektakulært lysshow. Ved bruk av 3D-mapping ble en seks minutters animasjon vist på veggen. Showet var spesiallaget for Krydderhagen og ga wow-effekt hos de fremmøtte.


Vil ha større leilighet

Blant de som hadde tatt turen ut på fellesområdet torsdag kveld var Maelyn, Chris og Samuel på 3 år.

– Vi trives så utrolig godt i området. Her er vi nærme absolutt alt, samtidig som det er grønne områder og fine lekeplasser, sier Maelyn.

Paret kjøpte leilighet i Krydderhagens første byggetrinn i 2016. De stortrives i leiligheten som ligger godt plassert i 5. etasje og har fin utsikt. Men nå som Samuel begynner å bli større ønsker de mer plass, og er på jakt etter en større leilighet.

–  Det må bli i samme område, for vi trives så godt her i Krydderhagen, sier Chris.

Espen Friis Jørgensen setter pris på gode tilbakemeldinger fra fornøyde beboere.

–  Det er fantastisk å se at Krydderhagen har blitt akkurat slik vi ønsket, nærmest en egen liten bydel. Her bor det flotte folk i alle aldre og livssituasjoner som vil bidra til et godt bomiljø. De har fått boliger med sentral beliggenhet, men med gode grønt områder. Her er jeg helt sikker på at folk vil trives.