Boligene bygges i Södra Ladugårdsängen, et helt nytt boligområde to kilometer sør for sentrum i raskt voksende Örebro.

Det kommunale boligselskapet ÖBO har kontrahert HMB for 75 utleieleiligheter i to eiendommer. En barnehage med fem avdelinger bygges i første etasje på den ene bygningen. Den andre bygningen får en kjeller med garasje.

– Dette oppdraget blir det aller første for HMB Constructions nyetablerte avdeling i Örebro. Vi er svært glade for å bidra til utviklingen av Örebro, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for AF Gruppens svenske virksomhet.

Produksjonen forventes å starte våren 2021 med planlagt innflytting sommeren 2023. Bygningene bygges og sertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver.

Örebro er en av de raskest voksende kommunene i Sverige med rundt 150 000 innbyggere og en vekst på 2 000 mennesker per år. Totalt skal det bygges 3 000 nye boliger i Södra Ladugårdsängen nært sentrum, idrettsanlegg og naturområder.