Kvartalet Kompositören består av to eiendommer med 186 utleieleiligheter og kommersielle lokaler for blant annet restaurant og kafé. Kvartalet er en del av Rosendal, et nytt og naturskjønt boligområde med sykkelavstand til Uppsala sentrum.

Boligbyggene får et variert utseende med ulike høyder, materialer og kulører. Fasadene kles i tre, blant annet sedertrespon, noe som gir et varmt inntrykk.

Kvartalet Kompositören er HMB Constructions tredje prosjekt for Wallenstam i bydelen Rosendal.

– Nært samarbeid i de tidlige stadiene gir mulighet for en effektiv produksjon og bygging av boliger med høy kvalitet, noe som er viktig for kunden vår, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen for det svenske markedet.

Prosjektet Kompositören gjennomføres som en totalentreprise med planlagt byggestart etter sommeren og beregnet innflytting senhøsten 2023.