– Det er alltid spennende med lansering av nye boligprosjekter, og vi er strålende fornøyde med starten. Valgfriheten vi har lagt opp til, med blant annet valg av ulike planløsninger har tydelig slått an. Mottakelsen var så god at nå lanserer vi neste salgstrinn allerede i slutten av november, sier Espen Friis Jørgensen, daglig leder i utbyggingsselskapet.

En sentral del av utbyggingen på Skårer

Rolvsrud Arena ligger sentralt på Skårer og omkranser Rolvsrud stadion, hjemmebanen til de lokale idrettsheltene i Lørenskog IF. Hele området er planlagt revitalisert gjennom etablering av parkdrag og ytterligere arealer for aktivitet. Området skal knyttes sammen med den øvrige utviklingen langs Skårersletta som er pekt ut som Lørenskog kommunes nye paradegate.

– Dette blir et levende nabolag med aktivitetsmuligheter rett utenfor døra, samtidig som vi tilrettelegger for å trekke seg tilbake i gode boliger med godt utsyn og mye lys, avslutter Friis Jørgensen.

Boligene i Rolvsrud Arena bygges i to trinn, de første boligene forventes ferdigstilt mot slutten av 2023.