Storøykilen kvartal 3 består av 24 unike boliger fordelt på fire leilighetsbygg. AF er godt i gang med de to første kvartalene, og boligene har tilsvarende god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger fantastisk til i umiddelbar nærhet til Nansenparken og Oksenøya på Fornebu. Boligene skal bygges etter høye miljøkrav og har som ambisjon om å miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR-klassifiseringen Very good.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på om lag MNOK 100 eks. mva. Etter planen skal byggingen starte i november med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2024.

-  Vi er glade for å videreføre det gode samarbeidet med OBOS på dette flotte prosjektet på Fornebu. I fellesskap har vi funnet gode og miljøsmarte løsninger, og vi ser frem til å sette i gang med byggingen, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen.