Det nye boligkvartalet er en del av Knivstas nye sentrum, Segerdal, og er det siste av tre kvartaler som HMB både planlegger og bygger på oppdrag fra Genova og Redito. Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise.

Kvartalet består av to bygg med boliger og lokaler i tillegg til en garasje i underetasjen. En blanding av små og store boliger som passer for både unge, familier og eldre.

Kvartalet bygges med Svanemerket-sertifisering, og får en energieffektiv oppvarming med bergvarme og fjernvarme. Solceller bidrar til bærekraftig strømproduksjon.

– Vi har samarbeidet med Genova om flere tidligere prosjekter, blant annet det profilerte boligbygget Balneum i Gröndal i Stockholm, og ser fram til å levere et nytt godt gjennomført prosjekt, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen for Sverige.

Byggingen av de 151 nye boligene har oppstart snarlig, og kvartalet skal etter planen stå ferdig i slutten av 2025.