HMB har fått oppdraget i forbindelse med en offentlig anbudsrunde. Kunden er Flen Kommunfastigheter og utbygger er Sveafastigheter. Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise.

Komplekset i Gårdsjö Strand vil bestå av 70 leiligheter og sju avdelinger med stue, spisestue, kjøkken samt fellesområder. Bygget skal sertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver og klargjøres for solceller på takene.

Omsorgsboligene bygges sentralt i Flen, rett ved Gårdsjön, hvor det også er planlagt 200 nye boliger.

– Vi er glade for å kunne bidra til et samfunnsnyttig prosjekt som er veldig viktig for lokalsamfunnet. Vi ser også frem til det nye samarbeidet med Sveafastigheter, som HMB tidligere har levert boligprosjekter til, sier Bård Frydenlund, konserndirektør og administrerende direktør i AF Gruppen Sverige.

Byggingen av Gårdsjö Strand forventes å starte sommeren 2023, og innflytting er planlagt til sommeren 2025.