Hopp til hovedinnhold
TEKNISK TOTALENTREPRENØR Vi prosjekterer, leverer og monterer energieffektive luftbehandlingssystemer for å skape gode inneklima. Med vår tverrfaglige kompetanse kan vi også tilby nøkkelferdige tekniske anlegg der AF står ansvarlig for de tekniske fagene. Dette gir våre kunder færre grensesnitt, god kostnadskontroll og oversikt. Vårt fokus er overlevering uten mangler og ferdigstilling til riktig tid og i henhold til byggherrens krav.

Teknisk totalentreprenør til landbaserte anlegg

AF er en teknisk totalentreprenør innen  ventilasjon, varme, kulde, rør, elektro og automasjon til landbaserte anlegg. Vi prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder tekniske løsninger til næringsbygg, offentlig sektor, industri, og onshore anlegg. Vi utfører alle typer oppdrag innen drift, vedlikehold og modifikasjoner for olje- og gassindustrien.

Energieffektive løsninger

Vi tilbyr energirådgivning og energieffektive løsninger som hjelper deg å redusere energikostnadene og bedre miljøet samtidig som vi skaper gode inneklima. Vårt mål er å levere smarte og energieffektive tekniske løsninger som er lønnsomt både for miljøet og våre kunders bunnlinje.  Vi kaller det Blå Miljøeffekt.

Din Servicepartner

AF har erfarne serviceteknikere, kjøleteknikere, elektrikere og  automatikere med bred teknisk bakgrunn som utfører både preventiv service, renovering, ombygning og vedlikehold. Vi kan tilby flere ulike serviceavtaler innen våre fagområder,  fra internkontroll, nødlys, brannalarmer, filterskifte, ventilasjons og klimaanlegg, til varme  og kjøleanlegg osv. Vi kan også tilby rensning av kanalnett og dokumentere status før og etter rensning. Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Kontakt