Hopp til hovedinnhold
AF er en av landets største aktører innen boligbygg, næringsbygg og offentlige bygg. Vi jobber nært sammen med kundene for å finne effektive løsninger som tilfredsstiller fremtidens miljø- og energikrav. Som totalentreprenør har vi bred erfaring og solid kompetanse som spenner over hele verdikjeden fra utvikling og prosjektering til bygging. AF er også ledende innen rehabilitering, ombygging og tilbygg (ROT).

Aktuelt

 • Innstilt til utbygging av Støren Verksted

  Bane NOR Eiendom AS har innstilt AF Gruppen som entreprenør for utbygging av Støren Verksted.

  Publisert 17.07.2020

 • Bygger boliger for Riksbyggen i ny bydel i Göteborg

  AF Bygg Göteborg, et datterselskap i AF Gruppen, skal bygge 143 nye boliger i bydelen Backa i Gøteborg på oppdrag fra Riksbyggen. Kontraktsbeløpet er ca. 200 MSEK, ekskl. mva.

  Publisert 06.07.2020

 • Populære Ensjøboliger

  Bolig- og næringsprosjektet «Locus Ensjø» har over 70 prosent forhåndssalg. Selmer Eiendom legger ut et nytt byggetrinn for salg og AF har mottatt bestilling på byggestart.

  Publisert 02.07.2020

Se flere nyheter

Artikler fra AF Posten

 • AF-posten artikkel
  En nasjonal stolthet

  Utfordrende presisjonskrav og krevende forsinkelser til tross: Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum har vært både spennende og lærerikt for AF Byggfornyelse – som nå er blitt nærmest eksperter på skifermontering.

  Publisert 01.07.2020

 • AF-posten artikkel
  Furuset Hageby: Samspill på Teams

  Samspillsfasen på Furuset Hageby hadde knapt startet da de strenge koronatiltakene ble innført. Omsorgsbygg og AF Bygg Oslo fant like fort tonen på Teams.

  Publisert 22.06.2020

 • AF-posten artikkel
  Deichman Bjørvika: Kongelig åpning

  Endelig kunne Deichman Bjørvika åpne etter noen måneders korona-utsettelse. AF Byggfornyelse har satt sitt preg på hovedbiblioteket.

  Publisert 19.06.2020

 • AF-posten artikkel
  Røakollen: Et godt sted å bo

  Midt under koronaepidemien overleverte AF Bygg Oslo 84 av totalt 213 leiligheter til kjøperne av Røakollen. Panoramautsikt og grøntområder lever opp til OBOS ønske om skape et godt sted å bo.

  Publisert 02.06.2020

Les flere saker fra AF Posten

Byggvirksomheten i AF