Hopp til hovedinnhold
AF er en av landets største aktører innen boligbygg, næringsbygg og offentlige bygg. Vi jobber nært sammen med kundene for å finne effektive løsninger som tilfredsstiller fremtidens miljø- og energikrav. Som totalentreprenør har vi bred erfaring og solid kompetanse som spenner over hele verdikjeden fra utvikling og prosjektering til bygging. AF er også ledende innen rehabilitering, ombygging og påbygging.

Aktuelt

 • Bygger nytt leilighetsprosjekt i Sandefjord

  Strøm Gundersen Vestfold AS, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av leilighetsprosjektet Storgata 3-5, Dokkenkvartalet i Sandefjord.

  Publisert 14.01.2020

 • Innstilt til kontrakt av Avinor på Oslo lufthavn Gardermoen

  Avinor har innstilt AF Gruppen som entreprenør for utførelse av entreprisen for innvendige bygningsmesssige arbeider på Oslo lufthavn. Arbeidene utføres i forlengelse av dagens pir øst ved Oslo lufthavn Gardermoen, og skal gi betydelig økt kapasitet på flyvninger utenfor Non Schengen-området. Utvidelsen av Oslo lufthavn er viktig for å videreutvikle Norges hovedflyplass som et internasjonalt knutepunkt. Den vil gi økt kapasitet og vil gi bedre forhold for passasjerer og flyselskaper, og styrke rammevilkårene for norsk reiseliv, turisme og næringsliv.

  Publisert 13.12.2019

 • Skreddersydd storstue

  Innovativt og spektakulært. Nye Deichman hovedbibliotek i Bjørvika blir et signalbygg – og AF Byggfornyelse har hatt en svært så kreativ finger med i spillet.

  Publisert 05.12.2019

Se flere nyheter

Byggvirksomheten i AF