Hopp til hovedinnhold

Om oss

Vi skaper verdier for fremtiden! Både for eiere, kunder og ansatte. Eiqon utfører offentlige og private prosjekter innen bolig, næring og anlegg.

  • Eiqon Anlegg

    Vi har ansatte med ulik kultur og bakgrunn, mangfoldet gjør oss sterkere! Eiqon Anlegg AS leverer ulike tjenester innen anleggsbransjen i hele Norge og har næringsbygg og grunnarbeider som sitt fagfelt. Vi leverer skreddersydde nøkkelferdige næringsbygg og lager etter ønske fra kunder i sentrale Østlandsområdet, samt grunnarbeider for private og offentlige kunder.
  • Eiqon Bygg

    Vi utfører alle konstruksjonsarbeider innen betong, stål, fasade, tømring, montasje, bru, industri og RIB. Eiqon er en profesjonalisert entreprenør med egne ansatte fagarbeidere som vår viktigste ressurs. Vi skal alltid ha fokus på sikkerhet i alle ledd av organisasjonen. Med egne ansatte og gjennomtenkte systemer leverer vi god kvalitet, og med kompetanse tilfører vi merverdi. Gjennom entreprenør ånd og industrialisering skaper vi lønnsom vekst. Vi har tro på mennesker, vi involverer våre ansatte og gir muligheter for utvikling.

Kontakt oss

Telefon og e-post

+47 400 00 074

Send e-post

Besøksadresse

Sankt Hallvardsvei 3

3414 Lierstranda

Postadresse

Fakturainformasjon

Organisasjonsnummer 916 739192


Ønsker faktura som EHF

Kan motta faktura som E-post

Faktura e-post