Hopp til hovedinnhold
Menneskene i AF er vår mest verdifulle ressurs. Å utvikle kunnskapen og kompetansen til våre medarbeidere er den mest lønnsomme investeringen vi gjør i AF. Våre medarbeidere skal vite at deres ønske om utvikling verdsettes og følges opp.

I artiklene på denne siden finner du personlige historier og eksempler på utviklingsmuligheter i AF Gruppen.

 • AF-posten artikkel
  Grep muligheten

  Da kollegaen gikk ut i pappaperm, grep anleggsleder Henrik Bråthen muligheten og tok over som prosjektleder på boligprosjektet Brekketunet.

  08.01.2024

 • AF-posten artikkel
  Oscar (17) ble med Aeron på jobb i Tyrkia

  Oscar Dørum fikk en real smak på arbeidslivet da han var utplassert hos Flekkefjord-bedriften Aeron.

  04.01.2024

 • Personlig utvikling

  Den konkrete arbeidssituasjonen er der hvor den største delen av kompetanseutvikling skjer. I AF er det derfor viktig med fortløpende tilbakemeldinger på samarbeid og prestasjoner fra nærmeste leder, i tillegg til tilføring av nye og gradvis mer kompliserte arbeidsoppgaver og mulighet for å utøve ulike roller i prosjekter.

  03.02.2023

 • AF-Akademiet

  I AF har alle medarbeidere mulighet for utvikling, innen både fag og ledelse. AF Akademiet samler konsernets kurs- og opplæringstilbud. Målet er å bygge våre medarbeidere, samtidig som vi bygger kapasitet og kompetanse til å stadig påta oss de mest krevende oppdragene i AF.

  10.01.2023

 • Ambassadørprogram

  Vårt ambassadørprogram består av over 40 dyktige og dedikerte unge medarbeidere. Felles for denne gjengen er - foruten å gjøre en glimrende jobb for AF - at de for få år siden ble uteksaminert fra studieretninger som AF rekrutterer fra.

  03.04.2023