Hopp til hovedinnhold
Niels Henrik Abels Hus

Niels Henrik Abels hus

Rehabilitering av lesesaler og studierom

Prosjekstatus

      Jul 2017
      Apr 2018

      Om prosjektet

      Matematisk institutt - kontorbygg fra 1960-tallet som tidligere er rehabilitert i de nedre etasjer. Nå står innvendig rehabilitering i plan 6 - 12 for tur. Dette omfatter bl.a. nytt teknisk anlegg, skifte av glass i alle vinduer, alle overflater og nye toaletter.

      • MNOK 75

        Kontraktssum

      AF Gruppen

      Blinderen

      Oppgraderer på Blindern

      AF Gruppen har de siste årene utført flere store rehabiliteringsprosjekter for Universitetet i Oslo.

      Først ut var rehabiliteringen av verneverdige Sophus Bugges hus på Blindern, før nabobygget Niels Treschows hus sto for tur. Våren 2017 sikret AF seg kontrakten for rehabilitering av Niels Henrik Abels hus, på samme område.

      Niels Henrik Abels hus på Blindern i Oslo er fra 1966, og bygget er tidligere blitt delvis oppusset. Nå er det de øverste etasjene som står for tur, og teknisk anlegg, toaletter, vinduer og flater skal oppgraderes for å tilfredsstille moderne krav.

      Prosjektinformasjon

      Prosjekttype: Rehabilitering og ombygging
      Kunde: UiO - Universitetet i Oslo
      Entrepriseform: Samspill fram mot totalentreprise
      Entreprenør: