Hopp til hovedinnhold
Solheimstunet trinn 3

Solheimstunet trinn 3

For Usbl Utbygging AS skal AF føre opp 56 leiligheter i byggetrinn 3 av prosjektet Solheimstunet på Lørenskog.

Prosjektstatus

Aug 2018
Jun 2020

Om prosjektet

Solheimstunet BT3 består av 56 leiligheter fordelt på to bygg. Det ene bygget skal oppføres på eksisterende kjeller, mens det andre bygget skal oppføres med kjeller. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise og vil ha en verdi på MNOK 125 ekskl. mva. Planlagt oppstart er i Q3 2018 med ferdigstillelse sommeren 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

  • Kebony

    Miljøvennlig behandlet fasade

  • 7 000 m2

    Areal

  • MNOK 125

    Kontraktsum

AF Gruppen

Ragnhilds vei 3, Lørenskog

Midt i hjertet

Solheimstunet byggetrinn 3 ligger stille og bilfritt til, med et frodig uteområde rett utenfor. Alle leilighetene har enkel adkomst da du kan ta heisen fra parkeringskjelleren og rett opp til trapperommet i din etasje. Leilighetene har romslige og private uteplasser: I 1. etasje er det markterrasser, mens leilighetene i 2.-4. etasje har store balkonger. Leilighetene i 5. etasje kan skilte med store, inntrukne terrasser. Alle beboere kan dessuten glede seg over felles solrik takterrasse i 6. etasje.

Byggene har felles underetasje med parkeringskjeller, sportsboder og sykkelparkeringsrom. Underetasjen er sammenhengende med de første byggetrinnene

på Solheimstunet, og denne løsningen gir innkjøring direkte til trinn 3 både via Astrids vei og fra Ragnhilds vei.

Kontakt oss

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Arkitekt: alt arkitektur as
Kunde: Usbl Utbygging AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprenør: