Hopp til hovedinnhold

Solheimstunet trinn 3

For Usbl Utbygging bygger AF 56 leiligheter i byggetrinn 3 av prosjektet Solheimstunet på Lørenskog.

Prosjektstatus

Aug 2018
Jun 2020

Om prosjektet

Solheimstunet byggetrinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på to bygg inkludert kjeller på et av byggene. Det andre bygges over eksisterende kjeller.

  • Kebony

    Miljøvennlig behandlet fasade

  • 7 000 m2

    Areal

  • MNOK 125

    Kontraktsum

AF Gruppen

Ragnhilds vei 3, Lørenskog

Midt i hjertet

Boligene ligger sentralt til i Lørenskog, med kort vei til butikker, kollektivtrafikk, flotte turområder, interessante kulturtilbud, gode skoler og barnehager.

Solheimstunet byggetrinn 3 ligger stille og bilfritt til, med et frodig uteområde rett utenfor. Alle leilighetene har enkel adkomst. Du kan ta heisen fra parkeringskjelleren og rett opp til trapperommet i din etasje. Leilighetene har romslige og private uteplasser: I 1. etasje er det markterrasser, mens leilighetene i 2.-4. etasje har store balkonger. Leilighetene i 5. etasje kan skilte med store, inntrukne terrasser. Alle beboere kan dessuten glede seg over felles solrik takterrasse i 6. etasje.

Byggene har felles underetasje med parkeringskjeller, sportsboder og sykkelparkeringsrom. Underetasjen er sammenhengende med de første byggetrinnene på Solheimstunet, og denne løsningen gir innkjøring direkte til trinn 3 både via Astrids vei og fra Ragnhilds vei.

 

Mer smidig samhandling med Lean

AF har benyttet Lean planleggingsmetodikk på Solheimstunet.  Målet med metodikken er å oppnå en mer smidig samhandling mellom ulike aktører i et prosjekt. Ved å bruke ukeplan i storformat, hvor alle skriver opp sine planlagte aktiviteter, får alle bedre oversikt. 

LEAN på Solheimstunet

Kontakt oss

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Arkitekt: alt arkitektur as
Kunde: Usbl Utbygging AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprenør: