Hopp til hovedinnhold
Bråtejordet B7

Bråtejordet B7

For Bråtejordet Tomteselskap AS skal AF bygge 125 leiligheter og 63 rekkehus. Bråtejordet Tomteselskap AS er eid 80/20 av Ferd Eiendom AS og Mestergruppen Eiendom AS.

Prosjektstatus

  Aug 2019
  Dec 2022

  Om prosjektet

  Bråtejordet B7 består av 125 leiligheter fordelt på 10 bygg med underliggende parkeringskjeller og 63 rekkehus samt tilhørende grøntarealer. Prosjektet ligger nært offentlige funksjoner og har nær tilknytning til Strømmen i Skedsmo kommune. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på ca. MNOK 465 ekskl. mva. Prosjekteringen starter umiddelbart og oppstart bygging er planlagt fra Q4 2019. Boligprosjektet består av tre byggetrinn og ferdigstillelse er forventet Q4 2022.

  • 15 min

   Gangavstand til Strømmen Storsenter

  • 63

   Rekkehus

  • MNOK 465

   Kontraktsum

  • 125

   Leiligheter

  AF Gruppen

  Bråtejordet, Strømmen

  Landlig og sentralt

  Bråtejordet ligger sentralt på en høyde ovenfor Strømmen sentrum. Her er det  kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. I nærhet til Bråtejordet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Rett ved Bråtejordet ligger nye Bråtejordet ungdomsskole som åpnet høsten 2014.

  Bråtejordet er et flott boområde med god kommunikasjon til Oslo og omegn, nærhet til Østmarka med gode turmuligheter og rekreasjonsaktiviteter. 

  Prosjektinformasjon

  Prosjekttype: Boligbygg
  Kunde: Bråtejordet Tomteselskap AS
  Entrepriseform: Totalentreprise
  Entreprenør: