Hopp til hovedinnhold

Storebukta

For Solon Eiendom bygger AF 67 leiligheter og 13 townhouse ved Storebukta, sentralt plassert med gåavstand til torget og togstasjonen.

Prosjektstatus

May 2018
Feb 2021

Om prosjektet

Idylliske Storebukta er av mange kalt Kolbotns indrefilet med god grunn. For det første ligger den bare fem minutters hyggelig spasertur fra torget og togstasjonen. For det andre oppfyller den folkets kriterium nummer én når de skal vurdere en eiendom: fin beliggenhet. Nå kommer det leilighetsbygg og townhouse i Storebukta som AF fører opp for Solon Eiendom, kjent for å ha et skarpere blikk enn vanlig på materialer, design og arkitektur. Leilighetene vil holde vanlig høy Solon-standard og være et ypperlig alternativ for alle som vil bo lettvint og behagelig på et sentralt og idyllisk sted.

  • 15

    Minutter med tog til Oslo S

  • 14 000 m2

    Areal

  • MNOK 240

    Kontraktsum

AF Gruppen

Theodor Hansens vei 5 Kolbotn

Sentralt og idyllisk

Solon Eiendom har planlagt nok et høykvalitetsprosjekt, denne gangen på en flott beliggenhet i Kolbotn sentrum med nærhet til Storebukta.

AF skal ivareta Solon Eiendoms høye krav til kvalitet og stå for utførelsen og det ferdige leilighetsproduktet til 80 boligkjøpere. AF utfører også andre prosjekt i området, således passer prosjektet godt med kompetansen opparbeidet både her og på andre boligprosjekt for øvrig.

"Storebukta har alltid vært en hemmelig oase for meg. Da jeg var liten, spilte vi ball her, lekte i vannkanten og la fra land med kano. Med sola som skinner over Kantoråsen og trærne som speiler seg i vannet, er dette et av de fineste stedene på Kolbotn. Det var derfor vi med andakt tok fatt på jobben med å designe boligene som skal ligge her"

Geir Haavensen, A-lab arkitekter

Kontakt oss

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Arkitekt: A-lab arkitekter
Kunde: Solon Eiendom
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprenør: