Hopp til hovedinnhold

Omsorgsboliger Trondheimsveien 387

På Kalbakken i Oslo skal AF Byggfornyelse bygge og rehabilitere 91 nye omsorgsboliger med tilknyttede felles- og næringsarealer.

Prosjektstatus

   Oct 2015
   Oct 2019

   Om prosjektet

   To av de eksisterende byggene er revet og det skal etableres ny lavblokk og nytt mellombygg, samtidig som den eksisterende høyblokka skal rehabiliteres til tidsriktig standard. Når alt er ferdigstilt, vil beboerne kunne nyte moderne leiligheter og bekvemmeligheter som egen kafé, frisørsalong og uteområde med sansehage.

   • MNOK 168

    Kontraktssum

   • 10 589 m2

    Areal

   AF Gruppen

   Trondheimsveien 387, Oslo, Norge

   Bygger med omsorg

   AF Byggfornyelse ble i 2015 innstilt av Boligbygg Oslo KF til bygging og rehabilitering av 91 Omsorg+ boliger med tilknyttede felles- og næringsarealer i Trondheimsveien 387.

   To av de eksisterende byggene er revet og det skal etableres ny lavblokk og nytt mellombygg, samtidig som den eksisterende høyblokka skal rehabiliteres til tidsriktig standard. Prosjektet ble igangsatt i oktober 2015 og ferdigstillelse er i mars 2018.

   Byggene skal utføres med passivhusstandard. Ny lavblokk skal inneholde 36 boenheter mens nytt mellombygg vil inneholde fellesfunksjoner. Eksisterende høyblokk skal rehabiliteres til tidsriktig standard og det skal etableres totalt 55 boenheter i tillegg til kontor og næringslokaler i 1. etasje.

   Beboerne bor i omsorgsleilighetene under hele byggeperioden, og flyttes over til det nye bygget når det står klart. Når prosjektet er ferdigstilt, vil de kunne nyte moderne leiligheter og bekvemmeligheter som egen kafé, frisørsalong og uteområde med sansehage.

   HMS-leder i AF - Bli med ut i prosjekt

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: Rehabilitering og ombygging
   Forretningsenhet: AF Byggfornyelse
   Kunde: Boligbygg Oslo KF
   Entrepriseform: Totalenteprise