Hopp til hovedinnhold

Kråkehaugen

På Fantoft i Bergen skal LAB Eiendom sammen med Profier og Storm Eiendom utvikle nye terrasseboliger. Kontakt megler for mer informasjon!

Prosjektstatus

  Aug 2020
  Feb 2022

  Kråkehaugen ligger i et hyggelig veletablert villaområde på Fantoft, hvor vi skal bygge 55 leiligheter fordelt på 4 punkthus. Området ligger mellom Paradis og Fantoft i gangavstand til bybanestopp, butikk og servicetilbud. Fasadene oppføres med en blanding av trekledning med innslag av platekledning og naturstein, dette gir byggene et eksklusivt og lunt preg.

   AF Gruppen

   Populært område

   Tomten ligger på Fantoft, et område preget av spredt boligbebyggelse, eneboliger, terrassehus,  noe næringsvirksomhet med kontorer og forretningslokaler. Det er flotte turområder rett i nærheten. Bybanen stopper på Fantoft, og det gjør det enkelt å komme seg til Bergen sentrum. 

   God utnyttelse av tomten

   I dette prosjektet legges det stor vekt på å utnytte tomtens potensial maksimalt.

   Den ligger i kupert terreng med et relativt stort flatt platå på toppen og med fin løvskog.  På den sørlige delen av tomten går det gangveier og stier som er flittig brukt av turgåere.

   Det er planlagt seks enheter, som vil bestå av terrasseleiligheter, som vil ligge i ulike vinkler, tilpasset hellingen i terrenget. 

   Det er lagt vekt på at de ulike enhetene skal føyer seg etter tomtens begrensinger: veien, gangstiene, eneboligene inne i planområdet og høydedragene. Dette betyr at byggene vil fremstå variert og spennende, og by på maksimalt dagslys og sol for beboerne. Mellom byggene blir det avgrensede uterom. 

    


    

    

    

   Prosjektinformasjon

   Prosjekttype: Boligbygg
   Forretningsenhet: LAB Eiendom
   Nettsted: krakehaugen.no