Hopp til hovedinnhold
Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle.

Om prosjektet

På Vinmonopolets gamle eiendom på Hasle har AF Eiendom og Höegh Eiendom utviklet et eiendomsprosjekt som har falt i smak blant både unge og voksne boligkjøpere.

 • Boliger

  510
 • Byggeperiode

  2014-2019
 • Byggherre

  AF Eiendom og Höegh Eiendom
 • Totalentreprenør

  AF Bygg Oslo
AF Gruppen

Hasle, Oslo, Norge

Det grønne grepet

En flott park på området, miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen har er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.

I Krydderhagen er det leiligheter for alle, og samtlige har gode uteplasser for å virkelig kunne nyte de grønne omgivelsene. På bakkeplan er det lekre leiligheter med hager og direkte utgang til frodige utearealer. Oppover i etasjene er det lyse, moderne leiligheter med god takhøyde og store vindusflater – alle har naturligvis balkong, noen av dem to. På toppen er det takleiligheter med store terrasser; her kan beboerne dyrke frem egne krydderhage.

Ny bydel på HasleLinje

Höegh Eiendom og AF Eiendom står bak utviklingen av området HasleLinje. I tillegg til de 510 leilighetene i Krydderhagen, består Hasle Linje av en rekke næringsbygg med totalt 6 000 arbeidsplasser, barnehage og nærsenter med ulike servicetilbud.

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Arkitekt: Dyrvik Arkitekter
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprenør:

Se andre pågående boligprosjekter