Hopp til hovedinnhold
Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle.

Om prosjektet

På Vinmonopolets gamle eiendom på Hasle har AF Gruppen og Höegh Eiendom utviklet et eiendomsprosjekt som har falt i smak blant både unge og voksne boligkjøpere.

  • 510

    leiligheter

  • Vinmonopolet hadde i sin tid et krydderlager på området. Byggetrinnene fikk derfor navn etter urter fra krydderhager; Timian, Koriander og Rosmarin.
AF Gruppen

Hasle, Oslo, Norge

Det grønne grepet

En flott park på området, miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen har er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.

I Krydderhagen er det leiligheter for alle, og samtlige har gode uteplasser for å virkelig kunne nyte de grønne omgivelsene. På bakkeplan er det lekre leiligheter med hager og direkte utgang til frodige utearealer. Oppover i etasjene er det lyse, moderne leiligheter med god takhøyde og store vindusflater – alle har naturligvis balkong, noen av dem to. På toppen er det takleiligheter med store terrasser; her kan beboerne dyrke frem egne krydderhage.

Ny bydel på HasleLinje

Höegh Eiendom og AF Gruppen står bak utviklingen av området HasleLinje. I tillegg til de 510 leilighetene i Krydderhagen, består Hasle Linje av en rekke næringsbygg med totalt 6 000 arbeidsplasser, barnehage og nærsenter med ulike servicetilbud.

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: Boligbygg
Kunde: Hasle Linje AS
Entrepriseform: Totalentreprise

Se andre pågående boligprosjekter i AF