Hopp til hovedinnhold
AF utfører alle typer anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft i hele Norge og i Sverige. Vi har bred erfaring og solid kompetanse til å utføre alt fra mindre eller nisjepregede prosjekter til store og komplekse oppdrag innen vei, bane, flyplass, fundamentering, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Vår anleggsvirksomhet omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg. Våre kunder er hovedsakelig offentlige og kommunale etater samt større industriselskaper.

Bli med ut på tre av våre anleggsprosjekter

Aktuelt

 • Bygger nytt hovedverksted for Sporveien

  AF Gruppen er innstilt som entreprenør for entreprisen for Ryen Verksted i Oslo.

  Publisert 12.07.2019

 • Kan vi bygge verdens beste vei?

  Under Arendalsuka 2019 inviterer Norconsult og AF Gruppen til debatt om hvordan vi sammen kan bygge verdens beste vei. Her vil politikere og næringen utfordres til å ta en større del av ansvaret for å sikre Norge veier som er mer klimavennlige, gir færre ulykker og med best mulig samfunnsnytte.

  Publisert 28.06.2019

 • Følg folkefesten 22. juni Tvedestrand-Arendal

  AF er stolte over å sette trafikk på Nye Veier sitt første motorveiprosjekt mer enn tre måneder tidligere enn opprinnelig plan. God samspill med alle involverte markeres lørdag med folkefest i Tvedestrand.

  Publisert 21.06.2019

Les flere nyheter fra Anlegg