Hopp til hovedinnhold
Hei student!

  Hei student!

   Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden. Vil du være med?

   Vinn sponset husleie og en kickstart på karrieren!

   Bo der du bor, vi sponser husleia. Konkurransen om AF Kollektivet arrangeres for fjerde år på rad og dette året skal vi ta over hele Norge.  Vi går fra å samle ingeniørstudenter i et fysisk kollektiv i en by, til å ha vinnere over hele landet. I år vil premien i større grad handle om å få et dypdykk inn i arbeidslivet og å få oppleve hvordan tiden etter studiene kan se ut, i tillegg til å få et nettverk med medvinnere spredt utover hele landet.

   Delta i kampen om AF Kollektivet!

    

   Hvordan ser en arbeidshverdag i AF ut?

   I AF har vi mange forskjellige ansatte som gjør mange forskjellige ting. Felles for alle er at vi har et nysgjerrighetsgen, og med det vil vi påvirke verden. Under ser du artikler og videoer hvor vi får et innblikk av våre ansattes arbeidshverdag.

   • AF-posten artikkel
    Sørger for godt inneklima i krevende omgivelser

    Som ingeniør i fornybar energi er Linn Torkildsen med på å designe og levere energieffektive HVAC-anlegg til skip og offshore.

    16.06.2021

   • AF-posten artikkel
    Bli med HMS-ingeniøren på jobb

    Mye positivt følger med vernerunden: opprydning, avsperring, sikring av verktøy. Bra! Men ofte er det feilen som får oppmerksomhet. Emma Garrod, HMS-ingeniør i AF Bygg Gøteborg, vil endre på det.

    22.09.2020

   • AF-posten artikkel
    I Anastasias hage

    Anastasia Wraa hjelper AFs kunder å oppnå høy miljøstandard – og drømmer om at miljø- og klimafokus skal bli like selvfølgelig som HMS-innsatsen i konsernet.

    08.04.2020

   • AF-posten artikkel
    Tallknuseren ble byggmester

    -Selv om ikke profilen i stillingsannonsen matcher perfekt, kan du ha egenskaper som gjør at du mestrer rollen, sier Åse Haagensen i AF Bygg Østfold.

    25.10.2020

   Bli med på brakka!

   Hva kan AF tilby meg?

   • Høy trivsel

    Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.
   • Rom til å leve ut din nysgjerrighet

    I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.
   • Store personlige utviklingsmuligheter

    Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi. Vår ambisjon er å tilby våre ansatte Nordens beste lederskole.
   • Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse

    Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.
   • Medeierskap

    AF Gruppens eiere og ledelse har siden oppstarten ønsket at medarbeiderne skal ta del i selskapets vekst. Tanken var at alle skulle få mulighet til å ta del i verdiøkningen som følger av felles verdiskaping og utvikling av selskapet. Den samme filosofien gjelder fremdeles og medeierskap er en viktig del av AF-kulturen.
   • Sosialt miljø

    Det sosiale er en stor del av bedriftskulturen vår. I tillegg til sosiale eventer, tilbyr AF organisert trening gjennom bedriftsidrettslagene som har utviklet et godt, allsidig og sosialt tilbud til alle ansatte. AF Gruppen har bedriftsidrettslag innen klatring, fotball, golf, innebandy, langrenn, sykkel, squash og fiske.

   Hva tenker AF om mangfold, miljø og innovasjon?

   • AF-posten artikkel
    Lanserer Norges grønneste betong

    Verdens mest brukte materiale står for 5-7 prosent av de globale klimagassutslippene hvert år. Flytrafikken slipper ut en fjerdedel. Nå skal AF og Betong Øst gjøre noe med problemet.

    25.08.2021

   • AF-posten artikkel
    Norges største og viktigste ryddejobb

    Mer enn 100 års gruvehistorie blir i disse dager fjernet på Svalbard. Kulturminner, forurenset grunn og sårbar natur er ingrediensene i det største naturrestaureringsprosjektet som noensinne er gjennomført i Norge.

    02.07.2021

   • AF-posten artikkel
    Baner vei mot utslippsfrie byggeplasser

    Fossilfritt, utslippsfritt, CO2-fritt. Stadig flere byggherrer stiller krav om fossilfrie og utslippsfrie byggeplasser. Sjekk miljøsjefens fem tips på veien mot utslippsfrie byggeplasser.

    22.04.2021

   • AF-posten artikkel
    Her er alle like mye verdt

    I AF Gruppens prosjekter blir du møtt med et tydelig budskap. Kampanjen Like mye verdt viser nulltoleranse for trakassering og diskriminering.

    29.04.2021

   • AF-posten artikkel
    Sirkulær økonomi i praksis

    Gjenvinning av stålet på utrangerte plattformer har til nå gitt en reduksjon i klimagassutslippene på 283 500 tonn CO2-ekvivalenter.

    25.01.2021

   • AF-posten artikkel
    AF blant Europas beste innen mangfoldsarbeid

    Storavisen Financial Times har for andre år på rad kåret Europas beste selskaper innen mangfoldsarbeid.

    04.01.2021

   • AF-posten artikkel
    Banebrytende bygging

    Når hver eneste detalj må stemme på millimeteren, tar Betonmast i bruk AF-utviklet teknologi.

    11.01.2021

   • AF-posten artikkel
    Ærverdig bygård møter høyteknologi

    Virtual reality-teknologi (VR) er tatt i bruk under rehabiliteringen av bygården fra 1874.

    19.05.2021

   Klima og miljømål i AF Gruppen

   • 50

    %

    Halvere klimagassutslipp i våre prosjekter innen 2030.

   • 50

    %

    Innen 2030 skal avfallsmengder som ikke kan ombrukes eller materialgjenvinnes halveres.

   • 80

    %

    Kildesortering i AF minst 80% (Myndighetskrav 60%).

   Hvordan få jobb i AF?

   Det er mange veier inn til AF. Les om noen av dem her!

   • AF-posten artikkel
    Slik lander du drømmejobben i AF

    For å finne løsningene på de store utfordringene, trenger vi de mest nysgjerrige og engasjerte folka. Vil du være med å gjøre en forskjell? Her er Annette Strøno, rekrutteringssjef i AF, sine beste tips til å lande drømmejobben i AF.

    17.09.2021

   • AF-posten artikkel
    – Får se hvordan ting egentlig funker

    Anette Nyland (22) og Eivind Birkeland (24) har tidligere konkurrert om en plass i AF-kollektivet. I sommer har de jobbet med utvidelsen av Oslo lufthavn.

    10.08.2021

   • AF-posten artikkel
    Sikret talenter gjennom gaming

    Da pandemien satt stopper for talentjakten, fant AF Gruppen nye måter å sikre fremtidens arbeidskraft. Digitale koder og en helt ny spillplattform sikret oss nye flinke studenter.

    08.06.2021

   • AF-posten artikkel
    Har sommerjobb på E39

    Ingeniørstudent Peter Elias Ås (21) er en av åtte studenter som tilbringer sommeren med å jobbe på nye E39.

    28.07.2020

   • AF-posten artikkel
    Disse studentene endrer måten AF jobber på

    Å delta i konkurransen om AF-kollektivet kan by på langt mer enn gratis husleie. Møt noen av studentene som har fått en kickstart på karrieren og tidenes feteste jobbreferanse.

    27.10.2020

   Jon fikk fast jobb i AF

   Studentkontakt

   • 5700

    Dyktige medarbeidere

   • 322

    Ledere under 40 år

   • 50

    Studenter får sommerjobb