Hopp til hovedinnhold
Hei, student!

  Hei, student!

   Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden. Til det trenger vi de klokeste hodene og de flittigste hendene. Vil du være med?

   I AF jobber det over 5700 ansatte. Vi jobber med mye forskjellig, men felles for oss alle er at vi har et nysgjerrighetsgen og vil påvirke verden. Vi trigges av utfordringer, og vet at de som stiller nye spørsmål, som regel finner nye svar. Vi ser etter deg som gjør det samme.

   Hvert år ansetter AF mange nyutdannede, og hver sommer har vi mange studenter innom på sommerjobb.  Vi trenger deg med fagbrev, bachelorgrad, mastergrad eller med fagskoleutdanning.

   Vi i AF Gruppen har aktivitet fordelt i seks ulike områder: Anlegg, bygg, energi, miljø, offshore og eiendom. 

   Min arbeidsdag: Prosjekteringsleder

   Hva kan AF tilby meg?

   • Høy trivsel

    Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.
   • Rom til å leve ut din nysgjerrighet

    I AF dyrker vi nysgjerrigheten, fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter.
   • Medeierskap

    I AF får alle ansatte ta del i selskapets vekst gjennom et eget aksjeprogram. Ansatte får hvert år tilbud om å kjøpe aksjer til en rabattert pris, og får tilgang på en gunstig opsjonsordning. Ansatte eier i dag aksjer for mer enn to milliarder kroner, og annenhver ansatt eier aksjer i AF. Sammen tar vi del i verdiøkningen som skapes i felleskap.
   • Store personlige utviklingsmuligheter

    I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver gir god praktisk trening. I tillegg får alle medarbeidere mulighet til å opplæring og videreutvikling innen fag og ledelse i vårt AF Akademi. Vår ambisjon er å tilby våre ansatte Nordens beste lederskole.
   • Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse

    Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er nær produksjonen til støtte for våre medarbeidere.
   • Sosialt miljø

    Det sosiale er en stor del av bedriftskulturen vår. Bedriftsidrettslagene har utviklet et allsidig og sosialt tilbud til alle ansatte. Det finnes bedriftsidrett innen klatring, fotball, golf, innebandy, langrenn, sykkel, squash og fiske.

   Hvordan ser en arbeidshverdag i AF ut?

   I AF har vi mange forskjellige ansatte som gjør mange forskjellige ting. Felles for oss alle er at vi har et nysgjerrighetsgen, og med det vil vi påvirke verden. Under ser du artikler og videoer hvor du får et innblikk i vår arbeidshverdag.

   Studentkontakt