Hopp til hovedinnhold

Fyrstikkbakken 14

160 leiligheter på Bryn i Oslo.

Om prosjektet

Prosjektet består av 160 miljøvennlige leiligheter på Bryn i Oslo med gode ute- og inneområder som deles av beboerne.

 • Byggherre

  AF Eiendom og Birk & Co
 • Antall leiligheter

  160
 • Entreprenør

  AF Bygg Oslo
 • I salg

  Utforsk vårt digitale univers
AF Gruppen

Fyrstikkbakken 14, 0667 Oslo

Miljøvennlig boligprosjekt

Fyrstikkbakken 14 er FutureBuilts første kommersielle boligprosjekt i massivtre. Med et mål om 50 % reduksjon i klimagassutslipp under konstruksjon og et nær nullenergibygg er det en ambisjon for utbygger å vise at det kan være enkelt og smart å leve miljøvennlig for fremtidens boligkjøper. 

FutureBuilt er Oslo-regionenes  utstillingsvindu for de mest ambisiøse aktørene i byggenæringen. Prosjektene er forbilder og skal redusere klimagassutslippene med 50 % innen områdene transport, energibruk og materialbruk. Forbildeprosjektene skal ha høy arkitektonisk kvalitet, bidra til et godt bymiljø og ligge nær kollektivknutepunkter.

Utbyggingsselskapet har registrert Fyrstikkbakken 14 og har som ambisjon å miljøsertifisere bygget BREEAM NOR Very Good.

Fyrstikkbakken 14 bygges i massivtre. Et materiale som både er elegant og solid, men like viktig; det er et av de mest miljøvennlige alternativene i dagens boligbygging. I tillegg gir materialet et veldig godt inneklima fordi det tar opp fuktighet når det er fuktig og tilfører fuktighet til leiligheten når det er tørt, for eksempel på vinterstid.

Innovasjon og utvikling

Prosjektet utforsker fremtidens boformer. Det betyr både innovative planvalgsmuligheter slik vi presenterer i første salgstrinn. Men det betyr også unike leiligheter med deleløsninger for enhver livssituasjon, teknologi for en sømløs hverdag og miljøvennlige innovasjoner. Les mer om dette her. 

 

 • Fasade i vinterdrakt
 • Felles takterrasse
 • Tilvalgsstil Safran

Prosjektinformasjon

Prosjekttype: BREEAM NOR
Arkitekt: LINK Arkitektur
Entrepriseform: Samspill - totalentreprise
Entreprenør: