Hopp til hovedinnhold
Vil du være med på å rydde etter oljealderen?

Vil du være med på å rydde etter oljealderen?

    Foto: AF Gruppen
    Når offshoreinstallasjoner har gjort sitt, trengs det dyktige fagfolk og godt sammensatte team for å fjerne dem trygt og effektivt. Plattformene inneholder verdifulle ressurser som får et nytt liv gjennom gjenbruk, oppsirkulering og resirkulering.

    Nå ser vi etter flere som vil være med på dette viktige arbeidet. Det er en unik sjanse til å rydde opp etter oljealderen! 

    Rydder fra fortiden

    Offshoreinstallasjoner som har nådd slutten av levetiden, skal fjernes og gis nytt liv. Hos AF Offshore Decom får du en unik mulighet til å bidra til å rydde opp etter oljealderen og være med å finne løsninger på komplekse utfordringer. 

    AF Offshore Decom utfører noen av verdens mest krevende fjerningsprosjekter offshore på en sikker og miljriktig måte. Vi eier og drifter vårt eget mottaksanlegg på land, AF miljøbase i Vats, utenfor Haugesund. Her kildesorteres offshoreinstallasjoner og skip for gjennvinning. Opptil 98 % av stålet får nytt liv og marin begroing blir brukt som kompost for matjord. 

    Nå ser vi etter flere engasjerte fagfolk til våre prosjekter. Hos oss får du være med på å løse utfordrende oppgaver som krever samarbeid, innovasjon og et skarpt blikk for detaljer. 

    Vi søker både deg som er nyutdannet, og deg som har erfaring og ønsker å utvikle deg videre i et spennende miljø.

    Bli med og rydd opp etter oljealderen – vi trenger deg på laget! 

    Har du spørsmål om stillingene? Ta kontakt med oss!

    Se hvordan produksjonsskipet Curlew ble resirkulert

    Ledene på Offshore Decommissioning

    Kvinne med verneustyr smiler til kamera. Er på en oljeplattform i mørket.
    Hos oss får du være med å videreutvikle de beste, sikreste og mest miljøvennlige resirkuleringsmetodene. Foto: AF Gruppen/Woldcam

    AF Offshore Decom er ledene på fjerning og gjennvinning av Offshore installasjoner. I 20 år har vi jobbet med å forberede, fjerne, demontere og resirkulere offshore-installasjoner. Totalt har vi fjernet og resirkulert mer enn 400. 000 tonn med stål fra olje og gass-industrien. 

    Som totalentreprenør tar vi på oss oppdrag i hele verdikjeden. Fra å prosjektere fjerning til mottak og resirkulering på land. Prosjekteringen foregår ved vårt kontor i Oslo. I Vats utenfor Haugesund opererer vi et av Europas mest moderne mottaksanlegg, AF Miljøbase Vats. Her tar vi i mot offshore-strukturer, som demonteres og materialene gjennvinnes. 

    Hos oss får du muligheten til å jobbe med banebrytende fjerningsprosjekter offshore og du vil være en viktig brikke som bidrar til å rydde opp etter offshorevirksomheten.

    Vi konkurrerer i et internasjonalt marked der du får være med å videreutvikle de beste, sikreste og mest miljøvennlige resirkuleringsmetodene. Som fartøyuavhengig spesialtilpasser vi metodene som brukes til hvert enkelt prosjekt og kunde. 

    Hos oss vil får du dyktige kolleger som deler din interesse for offshore-næringen og det grønne skiftet.

    Bli med oss og rydde fra fortiden! 

    Bli bedre kjent med oss

    • AF-posten artikkel
      Byggingeniøren som gikk offshore

      Jonas har foreløpig gjort sitt største jobbskifte internt i AF. Fra nybygg og rehabprosjekter har veien gått videre til riving av utrangerte offshoreinstallasjoner. Det hele begynte med en studentkonkurranse i 2019.

      09.10.2024

    • AF-posten artikkel
      Stål fra skip blir brukt i flerbrukshall i Oslo

      Et parti av stålplater fra et produksjonsskip/FPSO vil bli benyttet til bjelker blant annet takkonstruksjonen til Løren Flerbrukshall i Oslo.

      04.04.2024

    • AF-posten artikkel
      Gjenvinner nederlandske plattformer

      Ti plattformer på L7-feltet i nederlandsk sektor av Nordsjøen har nådd slutten på levetiden. Nå skal installasjonene gjøres klar for fjerning offshore og for å fraktes til land for gjenvinning.

      13.04.2023

    • AF-posten artikkel
      Resirkulerer det første produksjonsskipet i Norge

      Det største resirkuleringsoppdraget i sitt slag pågår nå i Vats, Rogaland. Et 235 meter langt produksjonsskip (FPSO) på opprinnelig 25 000 tonn skal kuttes opp, renses og kildesorteres. Minst 97 prosent av skipet skal gjenvinnes.

      04.01.2023

    • AF-posten artikkel
      Ombrukte brannslukkere i nye leiligheter

      Kjøperne av nye boliger i Skårersletta MIDT på Lørenskog får med seg en brannslukker som har vært brukt tidligere, kanskje på en oljeplattform i Nordsjøen.

      17.01.2024