Vi søker nå elektroingeniører til flere prosjekter, blant annet vårt største veiprosjekt, E39 Kristiansand-Mandal, og arbeidet med nye kampflybaser for Forsvarsbygg på Ørlandet. Som elektroingeniør i AF Anlegg får du jobbe med spennende prosjekter over hele landet, og du har muligheten til å påvirke resultater og prosjektgjennomføring. Du vil få utnytte din fagkompetanse innen elektro, og i tillegg få muligheten til å utvikle deg innen både fag og ledelse.

Arbeidsoppgaver

Som elektroingeniør har du det praktiske ansvaret for planlegging og oppfølging av elektroutførelsen i prosjekt. Elektroarbeidene utføres av underentreprenør, og arbeidsoppgavene dine vil være byggeledelse og oppfølging av elektroarbeidene, samt prosjektering, innkjøp, kvalitetssikring og HMS innen ditt fagområde. Avhengig av prosjektets størrelse vil du enten rapportere til byggeleder elektro, eller selv inneha rollen som byggeleder. Du vil ha faglig støtte i fagsjef for elektro på hovedkontoret.

Dersom du ikke bor innen dagpendleravstand til prosjektet vil du jobbe firedagersuke, er du ukependler mandag-torsdag med fri fredag-søndag.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har fagbrev, eller helst høyere utdanning, innen elektro. Det er en fordel å ha erfaring med veglys og/eller tunnelelektro/SRO, men du kan også være nyutdannet. Prosjektverdagen kan være hektisk, og involverer mye samarbeid og koordinering, så du må trives med å jobbe sammen med andre, og like at det er mye som skjer. Du er er handlekraftig, samtidig som du er nøyaktiv og trives med å planlegge og organsiere. 

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.