TKD AS arbeider med entreprenørvirksomhet, og har i sin stab flere ressurser som holder høy kompetanse innen rehabilitering og nybygg. Blant de ansatte i TKD finner vi malere, murere og tømrere. TKD har et sterkt fokus på HMS, kvalitet og kompetanse. Selskapet omsatte for 70 millioner i 2018, og utfører arbeid knyttet til antikvarisk rehabilitering, rehabilitering og nybygg. TKD AS er en del av AF Håndverk, som i sine rekker har flere rehabiliteringselskaper i Oslo og omegn.

Vi søker hovedsakelig etter taktekkere og blikkenslagere.

Murere til fasaderehabilitering og teglstein, malere til fasade- og innvendig maling og snekkere til tilbygg og rehabilitering oppfordres også til å søke.  

Du bør ha relevant erfaring og holde et høyt faglig nivå på håndverksutførelsen. Du må helst kunne kommunisere på engelsk eller norsk. Det er også et krav at du har førerkortklasse B.

Du må være innsatt i norske forhold med hensyn til HMS og KS systemer, og innrette deg etter disse forholdene.

Søknad  

Send CV og søknadsbrev til bjarne@tkdas.no.

Intervjuer vil bli avholdt fortløpende.
Oppstart snarest.

Ved spørsmål om stillingen, ring på telefon +47 488 834 99.

Om oss

I AF Håndverk er vi eksperter på å blåse liv i Oslos gamle praktbygg. Godt håndverk utført av dyktige fagpersoner på skikkelige vilkår gir bedre sluttresultat og et godt arbeidsmiljø. AF Håndverk består av spesialiserte selskaper innen rehabilitering, antikvarisk rehabilitering og energi. Våre håndverkere tar på seg oppdrag der de får brukt sin fagkompetanse til mer enn et malingsstrøk, eller et lag med murpuss. Vi har gjennomført flere store rekonstruksjon- og rehabiliteringsoppdrag for offentlige og private kunder.

Se mer informasjon om TKD og AF Håndverk her:

https://tkdas.no/

https://afhandverk.no