Vårt marked er i vekst og vi søker derfor en dyktig prosjektutvikler til AF Bygg Østfold. Som prosjektutvikler vil du få ansvar for å lede prosesser og å utvikle prosjekter fra konsept til utførelse, i tett dialog med kunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for utvikling av nye byggeprosjekter.
  • Etablere nye kunderelasjoner
  • Holde kontakten med eksisterende kunder
  • Utvikle prosjekter, herunder vurdere tekniske løsninger, engasjere relevante rådgivere, disponere intern arkitekt, utarbeide løsningsforslag m.m.
  • Være sparringpartner for byggherren i utviklingsprosessen
  • Kalkulasjon

Kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har høyere teknisk utdannelse og gjerne tre til fem års relevant erfaring med prosjektutvikling av bygg og/eller prosjektledelse/prosjektering av byggeprosjekter. Du har god økonomisk forståelse og relevant erfaring med ulike utviklingsprosesser og kontraktsmodeller.

Personlige egenskaper:
Som Prosjektutvikler vil du få en sentral rolle som del av staben ved vårt hovedkontor i Råde, men med stor kontaktflate til våre byggeprosjekter. Personen vi ser etter er kundeorientert og en god relasjonsbygger som samarbeider godt med andre. Du er lærevillig, og er opptatt av kontinuerlig forbedring. Du trives i en hektisk arbeidshverdag, er nøyaktig og strukturert i ditt arbeide.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.