Kan du se for deg en framtidig karriere i AF? Etter stor suksess med tidligere års sommerprosjekt ser vi på nytt etter teknologistudenter som er nysgjerrige på innovasjonsarbeidet i en av Norges fremste entreprenørvirksomheter. I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og har derfor etablert en egen avdeling som jobber med å utforske og utvikle nye løsninger for at vi skal lykkes med å nå vår visjon; å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden.

Sommerjobb i AF – Kan du se det for deg?

En sommerjobb i Innovasjon & Digital gir et unikt innblikk i hvordan vi jobber med innovasjon og digitalisering. I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer får du ansvaret for å implementere et prosjekt fra A til Å. Tidligere års sommerstudenter har arbeidet med å utvikle løsninger som kan bidra til å redusere vårt miljøavtrykk og forenkle prosessen med å hente inn og verifisere data knyttet til sprenging av tunnel. Som sommerstudent i AF får du muligheten til å bidra med å effektivisere arbeidshverdagen for noen i AF, eller bruke tilgjengelige data for å skape ny innsikt og beslutningsstøtte for våre prosjekter.

Vi ser etter tre studenter med bakgrunn innen data- og kommunikasjonsteknologi, fysikk og matematikk, industriell økonomi og teknologiledelse, kybernetikk og robotikk eller andre teknologirettede retninger. Du får jobbe tett med en av våre forretningsenheter og løse helt konkrete problemstillinger med utgangspunkt i spennende teknologier, rammeverk og plattformer som Azure, Python, .NET, JS / TS, Angular / React, PowerBI, etc.

Vi ser etter studenter som:

  • fullfører sitt studieprogram i 2023 (studenter i 4. klasse for master og 2. klasse for bachelor)
  • ønsker å lære mer om utvikling i .NET, Python, eller en annen favorittplattform som løser utfordringene vi står ovenfor
  • arbeider strukturert og selvstendig
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
  • har sterk problemløsningsevne

Vi tilbyr
Spennende problemstillinger som kan løses sammen med et energisk og sosialt miljø, med ambisjoner om at AF skal være den til enhver tid ledende aktøren innen bransjen på innovasjon. Vi gir dere ansvar og tillit, og forventer engasjement og gode løsninger tilbake.

I AF Gruppen møter du mennesker som deler din nysgjerrighet – og rom til å leve den ut.

Om du har spørsmål til stillingsannonsen, eller om din bakgrunn passer for en sommerjobb i AF, ta gjerne kontakt.