Nå kan du få muligheten til å lede en controllingavdeling, der du kan bidra til utviklingen av et av landets mest fremgangsrike bygg- og anleggskonsern. AF Gruppen vokser og vi trenger enda en nysgjerrig og faglig dyktig person til vår finansavdeling.

Hos oss vil du få en variert stilling med stort spenn i arbeidsoppgaver, som endres i takt med konsernets behov og ledelsens prioriterte initiativ. Finansavdelingen består av Finans, Konsernregnskap, Risiko og strategi, M&A, samt Controlling som du vil få lederansvaret for. Alle avdelingene jobber tett sammen og utgjør et kompetent og velfungerende kollegium.

Du er en allsidig person med god kommersiell forståelse og interesse for operasjonelle problemstillinger. Du trives med analyser og utarbeidelse av beslutningsunderlag, og synes det er spennende med deltakelse i budsjett-, strategi- og oppkjøpsprosesser. Oppfølging og utvikling av medarbeidere er også en viktig del av rollen ettersom du vil få personalansvar for to controllere i teamet ditt.

Vi kan tilby deg betydelige muligheter for faglig og personlig utvikling, samt videre karriere i konsernet på sikt. Du vil få konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og mulighet til å delta i selskapets opsjons- og rabatterte aksjeprogram.

Dette er en operasjonell lederrolle, der du vil få et stort internt nettverk og bli godt kjent med alle konsernets virksomhetsområder. I tillegg til økonomisk oppfølging av forretningsenheter vil du bidra med ad-hoc analyser for konsernledelsen, kvartalsgjennomganger eller business reviews, utarbeidelse av kvartalsrapporter og selskapspresentasjoner, og gjennomføring av økonomisk due diligence ved kjøp av virksomheter for å nevne noe.

Vi vil gjerne bli kjent med deg om du har

  • Mastergrad innenfor økonomi/finans
  • Relevant arbeidserfaring
  • God regnskapsforståelse
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Gode kunnskaper i Excel og PowerPoint
  • God evne til å formidle og få gjennomslag for faglige vurderinger
  • Eller annen relevant erfaring du tror kan være verdifull for oss

Du blir en del av AF Gruppens konsernstab med arbeidssted på Helsfyr i Oslo. Stillingen rapporterer til CFO i AF Gruppen ASA.