Har du lyst til å jobbe med meningsfylt? Er du en initiativrik lagspiller som også liker å jobbe kommersielt?

AF Offshore Decom er markedsledende innen fjerning- og gjenvinning av utrangerte offshoreinstallasjoner. Avvikling av offshoremarkedet har et stort uutnyttet potensial globalt, med ca. 10.000 operative driftsplattformer. Nordsjøen har alene et betydelig potensial med en forventning om at mer enn 900.000 tonn toppdekk skal fjernes i perioden 2020 til 2029. I AF Offshore Decom er vi ambisiøse og satser offensivt i et spennende marked. Vi søker en ny Senior Cost Estimator som skal få være med videre på denne satsningen.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Utarbeide kalkyler og estimater for tilbudsprosesser
 • Støttespiller og sparringspartner til tilbudsleder
 • Utvikle nye KPI’er og vedlikeholde database med erfaringstall
 • Være et bindeledd mellom vår tilbudsavdeling og operasjonelle prosjekter
 • Videreutvikle kalkulasjonsmetoder for onshore- og offshore prosjekter
 • Gjennomføre analyser og yte bistand for ledelsen, herunder deltakelse i strategiprosjekter
 • Deltakelse i risikogjennomganger av nye tilbud

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse, gjerne Mastergrad
 • Noen års relevant erfaring fra offshore-bransjen, konsulentselskap eller større industriselskap
 • God kommersiell forståelse og analytiske evner
 • Sterke Excel egenskaper og behersker andre IT-systemer
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 Personlige Egenskaper:

For å lykkes i denne stillingen ser vi at du er svært analytisk og har god forretningsforståelse. Du vil få et utstrakt samarbeid med hele AF Offshore Decom, så dine personlige egenskaper vil bli vektlagt nøye. Den rette kandidaten er har gode samarbeidsegenskaper, jobber strukturert og er selvgående og initiativrik.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.  Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.