Med flere store pågående prosjekter ønsker vi å styrke økonomioppfølgingen ute i prosjekt. Du vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknikk og økonomi, og virkelig kunne forstå hvordan verdiene skapes. Som prosjektcontroller vil du bli en del av et engasjert, resultatorientert og kunnskapsrikt prosjektteam med høy trivsel på jobb.

 

Med energi som fellesnevner har vi et bredt tjenestespekter; alt fra mindre serviceoppdrag til entrepriser på mange hundre millioner, totalentrepriser og utførelsesentrepriser. Av større pågående oppdrag kan vi blant nevne Radiumhospitalet, Nytt sykehus Drammen, Livsvitenskapsbygget og energisentralen på Construction City.  

 

Når vi er på utkikk etter en ny prosjektcontroller vektlegges blant annet leder- og samarbeidsegenskaper, relevant erfaring og forretningsforståelse. Du er grundig og presis i din utøvelse og er dyktig på gjennomføring, analyse, rapportering og presentasjon av relevant informasjon. En annen forutsetning er at du i likhet med oss, også har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. Du vil bli en del av et fremoverlent og ungt miljø som ikke er redde for å utfordre bransjen med å tenke nytt.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for økonomistyring i prosjekt
 • Håndteringer av kontrakter oppfølging av disse
 • Kontroll og oppfølging av kalkyler og endringshåndtering
 • Koordinering og oppfølging mot byggherre og samarbeidspartnere
 • Ansvar for controlling og økonomirapportering

 

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller Master med relevant arbeidserfaring
 • Gode datakunnskaper
 • Erfaring fra oppfølging av byggeprosjekter er en fordel

 

Personlige egenskaper:

 • Du handler på eget initiativ og får ting til å skje
 • Du er businessorientert, strukturert og har gode kommuniaktive evner
 • Du evner å påvirke andre, og dette vises ved at du får gjennomslag for ideer og planer
 • Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, samt støtter andre for å nå teamets mål