Vi søker nå etter flere dyktige fagarbeidere til vårt prosjekt i Hammerfest, og ser etter deg som har fagbrev innen betong, tømrer, mekaniske fag eller lignende. Som fagarbeider hos oss vil du jobbe i prosjekt og være delaktig i prosjektes fremgang. Vi har mange forskjellige oppgaver innen flere fag, så du må være en allsidig person som er interessert i å bidra innen flere fagområder enn kun ditt eget fag. 

 

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev (betong, tømrer, mekaniske fag eller lignende) 
  • Førerkort kl. B
  • Kommunisere på norsk

 

Deg som person
Som person har du et kompromissløst forhold til HMS, og har pågangsmot og evne til å ta ansvar og initiativ. Det er viktig at du trives med å jobbe med andre og positivt vil bidra til det profesjonelle, samt det sosiale miljøet på prosjektet. Arbeidshverdagen i et prosjekt kan være hektisk, derfor forventes det at du kan tilpasse deg raskt og prioritere mellom de viktige og mindre viktige oppgavene. 

 

Vi tilbyr
I AF Gruppen blir du del av et kollegafellesskap av engasjerte personer, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.