Kan du se for deg en jobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Anlegg er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største anleggsprosjektene i landet.

Nå trenger vi flere engasjerte prosjektingeniørertil våre store prosjekter. Dette er en unik mulighet til å jobbe med de råeste anleggsprosjektene i Skandinavia, og vil gi deg utfordringer ikke mange får bryne seg på gjennom en karriere.

 

Gode utviklingsmuligheter
Vi lover deg et prestasjonsmiljø med høy trivsel i et fellesskap der alle er like mye verdt. Du vil få mange gode kolleger som er stolte av jobben sin, og som med nysgjerrighet utfordrer det etablerte. Sammen skal vi skape et godt anleggsprosjekt som vil ha stor betydning for mange menneskers liv – og du vil oppleve god utvikling mens prosjektet blir til.

 

Arbeidsoppgaver
Som prosjektingeniør hos oss blir du en viktig lagspiller som knytter den operative drifta ute på anlegget sammen med administrasjonen og prosjektstøtten inne på kontoret. Gode samarbeidsevner er derfor viktig, for arbeidsdagen er variert og du kan bli involvert i:

 • Kontraktsarbeid
 • Oppfølgning av underentreprenører og leverandører
 • HMS/KS-oppfølgning
 • Stikning og mengdeberegning
 • Risikostyring
 • Driftsplanlegging
 • Oppfølging av kontroll- og prosjektplan
 • Arbeidsledelse

 

Din kompetanse

 • Du har fortrinnsvis ingeniørutdannelse med minimum bachelorgrad, eller teknisk fagskole innen relevante bygg- og anleggsfag, men fagbrev og lang erfaring fra bransjen kan veie opp for manglende utdanning
 • Du kan være bosatt hvor som helst i landet, men du må kunne ukependle til prosjekter over hele landet, og du har førerkort kl. B
 • Du behersker norsk og engelsk godt 

 

Personlige egenskaper
Vi tror du er en nysgjerrig type, som ikke er redd for å vise initiativ, og du blir ikke skremt av et høyt aktivitetsnivå i en hektisk arbeidshverdag. Du evner å strukturere arbeidet ditt godt og tar ansvar for at oppgaver blir utført.

Vi har en uformell kultur i AF Anlegg, og er avhengig av godt samarbeid på tvers av disipliner og fag. Du er derfor også opptatt av å bidra til både det faglige og sosiale miljøet på prosjektet.

 

Om AF Anlegg
AF Anlegg utfører prosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft og er involvert i flere av de til enhver tid viktigste samfunnsoppdragene i Norge og Sverige. Vår ekspertise er innen vei, bane, flyplass, fundamentering, tunnel, tunnelinnredning og -sikring. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg. Med nysgjerrighet utfordrer vi sammen det etablerte og etterlater varige fotavtrykk i samfunnet du kan være stolt av å ha vært med på.

Bli med å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden, du også.